Måndag - uppe bland myggen...

Jahapp... Då var man framme hos föräldrarna... där det just nu råder KAOS. De hålle rpå bygga om köket så 3 rum är uppackade och ihoptryckta i resten... Mitt rum agerar nu kök och jag ska bo i syrrans rum där allt porslin och alla skafferigrejer finns. Inte mycket ledig yta där inte.... Allt är därför kaos!!!

Har i alla fall varit ut och gått med vovven en liten sväng i skogen... Riktigt skönt förutom tt det nyss regnat så vi var förföljda av alla mygg. Va och tränade ed grannen imorse också. Det gick bra men fy vad slut jag var. Trött och satt bara och gäspade hela tiden. Svettades som en gris redan efetr första setet... Men fick bra kontakt och det kändes att det tog i musklerna. Tiden gick däremot jättesakta och det va skönt när dte va över... =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso, 3 st omega3. vitaminer
Innan träning: 3 st BCAA
Efter träning: 3 st BCAA, proteindrink, kesella, hallon, fun light, olja
Eftermiddan: Taconötfärs, pasta, ruccola, tomat, rödlök, soltorkade tomater
Tilltugg: Pepsi max, läkerol Giants-påse
Kväll: Kasslergryta

Motion: Styrkaträning ben (5 min crosstrainer, 3 x benpress i superset med 3 x vadpress i benpressen, 2 x utfallsgång, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande vadpress, 3 x hacklift, 3 x benspark, 3 x sittande bencurl)

Kommentarer
Postat av: kattis

Noop mitt gym är inte stängt! Men ja har tränat i uppsala hela våren, där ja har kort. Nu är jag hemma i sthlm, o jobbar lite oregelbundet samt bor halva tiden hos pojkvännen så de lönar sig inte att köpa ett nytt här. Men senare delen av sommarn ska jag jobba kontorstider så då köper jag månadskort inne i stan!



Skönt, du verkar kunna träna som vanligt där du e nu, skönt!!



Ha en trevlig kväll!

2008-06-16 @ 22:21:45
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: Emil

Hehe jaså där ser man. Ja dem brukar vara riktigt uppskattade. Blev det någon fest sen då.

2008-06-16 @ 22:40:23
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: Emil

Jodå, jag fick se matchen utifrån. Var inne en sväng men det var för mkt folk och jag pallade inte stå där som ett fån. Såg ändå lika bra ifrån mitt stånd.



Men kul när Sverige gjorde 1-1. Vart ett jäkla jubel då. Lite knasigt dock att dem anordnade en danstävling samtidigt ute på stora scenen. När den endå stod tom hela eftermiddagen innan.



Well well. Hade säkert varit roligare och besöka det där som besökare än som knalle. För försäljningen var under all kritik detta år. Tyvärr

2008-06-16 @ 23:04:30
URL: http://hempo.blogg.se/
Postat av: Åsa

Å jag vill också gå i skogen med vovve. Vart bor föräldrarna dina? Med tanke på myggen får man vibbar om norr och stuga?

2008-06-17 @ 06:07:16
URL: http://laddaskafferiet.blogg.se/
Postat av: Sofie Rundlöf

Härligt jobba! Vissa pass vill man bara ska ta slut, men det brukar ändå kännas gött efteråt :)

2008-06-17 @ 18:47:03
URL: http://www.sofierundlof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0