Fredag - colan lockade mer än träningen...

Satt ju som sagt hemma och velade i en evighet innan jag äntligen tog mig iväg till gymet... Dumt... En kompis lockade med en cola light på McDonalds innan hon skulle åka bort ett tag så jag skyndade mig igenom passet. Tog bara 35 min. Första delen gick grymt bra... Lårcurl, hip abductor, benspark och vadpress... Shit vad det sved! Supersetet gick superbra. Ska nog köra mer sånt.  Är ju kul när det är lite tempo också, men det funkar nog mest bara när dte är lite folk i gymet om man ska göra dte med maskiner... Sen va maskinen jag brukar köra benpress i trasig så var tvungen att ta den där man ägger på vikter istället. Tycker inte alls om den lika bra för jag är rädd att mosas och har inte fått till den riktigt bra nån gång. Den blev lite halvdan i alla fall... Hade inte så tungt och körde bara lite "för att"... Hackliften... Ja, sist gjorde jag ju illa mig så att jag knappt kunde röra mig i en vecka... körd i alla fall jättelätt idag. jag vill att det ska funka... Ett set med 20 kg på och ett med 30 kg... men med 30 så kändes det som om det verkligen va risk att det skulle smälla till igen... Och har faktiskt lite ont i ryggen nu med... vet inte om det beror på att jag körde den eller nått annat... men men, jag kan röra mig i alla fall så då får man ju vara glad! =)

Hade tänkt ta en promenad nu på kvällskvisten men det har ju spöregnat i en evighet. Nu har det visserligen slutat men det ser väldigt riskabelt ut att gå ut så jag stannar hemma i värmen! =) Har inte lyckats göra nånting vettigt sen jag kom hem med motorcykeln idag... Men men, ibland måste man bara ta det lugnt och slappa! =)

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, kesoimage79
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, tzatziki, körsbärstomater
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Efter träning: Proteindrink, cola light
Middag: Pastasallad med fullkornspasta, rökt skinka, ruccola, körsbärstomater, soltorkade tomater, rödlök, och balsamvinäger
Kväll: Proteindrink

Motion: Promenad 65 min (25+40)
Styrketräning ben (4 x lårcurl i superset med 3 x hip abductor, 4 x benspark ett ben i taget, 3 x vadpress, 3 x benpress, 2 x hacklift)

Kommentarer
Postat av: B

Hoppas du får en trevlig kväll!:)

Och du, berätta gärna om din åsikt om alkohol på min blogg!

2008-05-02 @ 21:07:08
URL: http://mynameisbeckaa.blogg.se
Postat av: Kattis

Hej! Läste de senaste inläggen, hoppas du mår bra. En tanke sänder jag! Hoppas rutinerna skänker dig lite extra trygghet i otrygga dagar!

2008-05-02 @ 21:36:50
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: Anna

Hoppas att du får en trevlig kväll! Tänker på dej och kan tänka mig in hur du just nu mår :( Men det kommer att bli bättre, dag för dag, lite lite bättre!

2008-05-02 @ 21:47:29
URL: http://marathon-hippo.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0