Fredag - let the eating begin...

Idag har det åter igen varit fullt upp... Jobbade imorse. Fick skriva upp 5 timmar trots att jag bara jobbade 2... Mycket trevligt... Ska göra samma imorn och på söndag får jag skriva upp 12,5 trots att jag bara jobbar 8,5.... Ibland har det här jobbet sina fördelar... =) Sen har jag varit på skolan fram tills after worken började... Va där och åt god gratismat innan jag och grannen drog till gymet... Sen stannades det till på Ica (som alltid iof) för att inhandla lite godis och ingredienser till snickers... Jag har nämligen varit i bakartagen idag... Om man nu kan kalla det baka... Är ju mer att röra ihop... Men det blev supergott... helt gudomligt gott... Passade alldeles utmärkt till filmkväll med vännerna och sen har jag en massa kvar också... Hade egentligen tänkt ta min ätardag på söndag, men nu fick det bli idag istället. Får försöka skärpa mig på jobbet på söndag. I och med att min ätardag e imorn så börjar ätandet ikväll... en kväll och en heldag... =)

Andra gången på rad idag som nån kommer fram och ska hjälpa mig när jag tränar... Idag kom det fram en kille som hade kollat på flera övningar som jag gjort och sa att jag gjorde fel och visade hur jag skulle göra... Mycket snällt... Fast jag tycker bättre om sättet jag körde på, men ska testa så där ett tag i alla fall. Passet gick förresten inge bra alls.. handen krampar när jag ska göra den där latsdragsmaskinen så jag kan omöjligt hålla greppet... Nästa gång ska jag testa att göra vanliga såna istället för i maskin.

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Lunch: Kyckling, fullkornsbulgur, senapsdressing, morot
Middag: Köttfärsröra, potatissallad, sallad
Kväll: Godis, chips, snickerskakor

Motion: Promenad 50 min (25+25)
Strycketräning rygg och biceps (Crosstrainer 5 min, 4 x maskinrodd, 3 x smalt latsdrag, 3 x enarmsrodd i maskin, 3 x latsdrag i maskin, 4 x hantelcurl, 3 x rygglyft, 3 x cablecurl, 3 x bicepscurl med cable)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Har du testat med dragremmar på Latsdragen?
Det brukar funka för mig.

2008-05-17 @ 08:45:06
URL: http://www.laddaskafferiet.blogg.se
Postat av: Anna

Åh! Kan du inte maila över snickersreceptet? Sugen på att baka, vore kalassnällt! [email protected]

2008-05-17 @ 09:27:14
URL: http://fitnezz.blogg.se
Postat av: caroline

trevlig blogg =)

2008-05-18 @ 11:04:00
Postat av: Madelene

det är ju jättesnällt att folk hjälper till :) men de känns ju lite muppigt att nån står och kollat för att sedan upptäcka att man gör fel.. eller letar fel i sina rörelser...:P hähä.. har de inget bättre för sig..? tex - träna? ;)

2008-05-18 @ 12:23:05
URL: http://mjukvarelse.blogg.se
Postat av: Anonym

Remember me?

Fan va kul o se att det går bra för dig! Riktigt snygg kropp!

2008-05-18 @ 16:29:00
URL: http://ganerivikt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0