Söndag

Idag är egentligen min vilodag men det blir träning i alla fall. Var och tränade med mitt ex för att han skulle kunna visa mig lite övningar så att jag gör rätt och tips på nya så det var bra... Men det går aldirg lika bra när jag tränar på det gymet som på mitt dumt nog. Hittade lite bra övningar i alla fall som jag ska göra sen! =) Blev inte mer action än träningen. Va lite lockande att gå ut och gå i finvädret men hade ingen lust... Så har legat och sovit och läst inne istället. Det har varit skönt i alla fall... Imorn väntar hemtenta.

Inte varit särskilt hungrig idag... Magen e väl fortfarande full efter all mat idag... Därför tog jag bara kycklingen och inte bulgur eller nått sånt till lunch... Det är ju köttet man vill ha ändå så... Det där andra är ju bara nödvändigt ont.

Frukost: Yougurt, fiberhavregryn, keso
Efter träning: Proteindrink, kyckling, senapsdressing
Mellanmål: Kesella, hallon, fun light
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, körsbärstomater, rödlök, soltorkade tomater
Kväll: Proteindrink, 10 st djungelvrål

Motion: Styrketräning axlar och triceps (3 x framåtlutad hantellyft, 3 x press bakom nacken i smithmaskinen, 3 x hantellyft åt sidan, 2 x shrugs, 3 x axelpress, 2 x lyft åt sidan med cable, 3 x liggande press mot pannan, 3 x rep över huvvet, 3 x enarms pushdown)

Kommentarer
Postat av: Anna

Om du betalar frakten så skickar jag :o)!

2008-05-25 @ 22:37:58
URL: http://fitnezz.blogg.se
Postat av: Madelene

Jo, bulgur är ett nödvändigt ont.. men jävligt gott ändå!

2008-05-26 @ 07:52:34
URL: http://mjukvarelse.blogg.se
Postat av: Magdalena

Hej! Främst för att jag saknar Uppsala så himla mycket! Det är en otroligt rolig studentstad, vilket Göteborg kanske tyvärr inte är:( Men Göteborg är en mycket trevlig stad i övrigt! Men du har ju pluggat längre än mig så du kanske är trött på studentlivet=P Sen så har jag valt fel inriktning på min utbildning, läser ju ekonomi med franska nu men vill gå analytisk inriktning så jag måste ändå börja om. Och då bestämde jag mig för att läsa i Uppsala igen istället:) Men utbildningarna på Handels i Göteborg är det absolut inga fel på!

2008-05-26 @ 16:37:16
Postat av: Madelene

Svar: hehe.. jo precis - men VAD ska man göra i gymmet? amn kör ju alla stora musklerna på pumpen... kroppen måste ju bli helt fucked up om man ska styrketräna dessa mukkler också ;) äh.. ja ska ta ett allvarligt snack me den där instuktören. jag är lite snurrig...

2008-05-26 @ 18:41:28
URL: http://mjukvarelse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0