Onsdag - träning på fel tid på dygnet

idag masade jag och rommien oss iväg och tränade redan klockan 9 på morgonen... Väldigt ovant för mig som har tränat kl 9 på kvällen typ hela hösten. Det är rätt skönt att ha träningen avklarad så tidigt på dagen men tror att jag föredrar kvällsträning ändå. Jag stod och gäspade i princip hela passet. Fast det gick rätt bra i alla fall. Rygg brukar ju aldrig gå bra för mig men nu kändes det faktiskt i flera övningar. Rätt så lätt och fler repetitioner känns bättre. Jag har mastodontträningsvärk i triceps i alla fall och en hel del i axlarna också.. Börjar känna av ryggen lite nu med... nice nice!

Idag trodde jag att vi skulle ha föreläsning mellan 13-17, alltså en timme längre än vanligt. En timme längre innebär att jag skulle ha hunnit hungra ihjäl så på första rasten sprang jag till 7eleven och köpte mig en riktigt smarrig bar. fast sen slutade vi vid 3 i alla fall så had elika gärna kunnat vänta tills jag kom hem... men men... Det var ju gott! =)

Frukost: 2 ägg, keso
Efter träning: Proteindrink
Lunch: Fullkornsbulgur, kyckling, pesto, fetaost, soltorkade tomater, rödlök, tomat
Mellanmål: Bar (280 kcal, 31 gr kolh, 30 gr protein, 8 gr fett)
Middag: Taconötfärs, fullkornspasta, ruccola, rödlök, tomat, soltorkade tomater, fetaost
Kväll: Proteindrink

Träning: Rygg & Biceps: 3 x latsdrag 42,5 kg, 3 x latsdrag smalt grepp 40 kg, 3 x rodd 43,5-40 kg i superset med 3 x ryggresningar 5 kg, 3 x roddmaskin 35 kg, 3 x hantelcurls 9 kg, 3 x skivstångscurl 17 kg, 3 x hammercurl med rep 27,5-25 kg
Vikt: 70,2 kg

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej!

mmm ni vet väl att man bygger bäst på kvällen då man är laddad. Och bränner fett bäst på morgonen, tycker som du att det är bäst att träna styrka sent. Men härligt att det tog =)

2008-11-13 @ 15:44:09
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: eviseen

själv älskar jag att styrketräna på morgonen, men självklart me frulle i magen!



ps:! har bytt bloggadress... o ska göra innehållet lite mindre personligt när vänner hittar dig :P

2008-11-13 @ 17:57:52
URL: http://metrobloggen.se/eviseen

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0