En underbar morgon i ett underbart höstväder

Ååå vad skönt det har varit med sovmorgon... sen har jag till och med varit ut på en liten morgonpromenad... 40 minuter ute i solen. Det var superhärligt! Härligt bara för att detvar så skönt att vara ute och sen även för att jag går så sällan nu för tiden. Det var tänkt att jag skulle slå två flugor i en smäll och gå förbi Willys och köpa ny Keso (jag ha skippat den där sura från Lidl nu) men glömde tyvärr att ta med mig kortet så fick gå till Konsum när jag kom hem istället. Allt för min älskade keso... Smaskens ju! ju mer man äter desto godare blir det!

Har inte fått så mycket gjort än så länge. I helgen ska jag ha en riktigt plugghelg är det tänkt. Mina roomies kommer inte hem förrän på måndag så jag är helt själv här hemma vilket jag aldrig varit tidigare.. fast jag gillar att va själv så det gör mig inget. Förhoppningsvis får jag mycket gjort bara jag får arslet ur vagnen. Får se om det blir nån träning idag eller inte. Annars satsar jag på morgondagen.. fast varför skjuta upp till imorn det man kan göra idag?

Kommentarer
Postat av: evisen

tröttnar du inte på keso? :) Du har ätit keso länge nu! Själv är jag astrött på de, haha!



Börjat blogga igen, om du känner igen mig :P

2008-10-17 @ 15:26:00
URL: http://metrobloggen.se/balansotraning
Postat av: Anna

Håller med, gillade den som fasen. Men det är svårt att få färgen att sitta när man är naturligt blond. Nu funderar jag på Gynning-brunt :o)!

2008-10-17 @ 18:10:07
URL: http://annoula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0