Kanske får en träningskompis i alla fall! =)

Jag har nästan gett upp hoppet nu om att min ena roomie ska börja träna på mitt gym. Det var ju jättebra de första två veckorna när vi bodde här och hon provtränade för då var vi dit mest hela tiden tillsammans. Nu har hon istället fått för sig att hon skavköra nått triathlon istället och gpå och simma och sånt och inte vill ha gymkort... Supertråkigt ju!!! Fast idag sa den andra roomien att hon funderade på att börja träna där också. Woohooo!!! Nästa vecka ska hon börja med två provträningsveckor. Hoppas hon ska börja. jag är lite skeptisk dock för hon brukar aldrig träna vanligtvis men man kan ju alltid hoppas.

Besöket kommer tydligen inte idag utan imorn... Mig gör det inte så mycket... Ska ändå vila hela den här veckan för jag känner mig krassligare och krassligare. Imorse var jag alldeles snorig, hade ont i huvvet och lite i snoken också... Får försöka vila bort förkylningen. De andra två har varit förkylda typ hela tiden vi bott här men jag har lyckats hålla mig undan men nu verkar det vara min tur... trist trist men lika bra att få det överstökat med...

Idag har vi, de tre muskutörerna, käkat frukost ute på ett café. Hittade ett jättemysigt ställe som hade buffé = jag är fortfarande mätt. Tanken var att vi skulle sitta kvar och plugga där sen också men tyvärr så fanns det inget internet så vi var tvungna att gå till skolan istället. Har mest bara varit en lång fika för vi besökte seven11 också eftersom de har sååå goda brownies/kladdkakor och bullar där... mums!!! nej, nu ska jag göra lite nytta istället.

Kommentarer
Postat av: Anna

jag har hittat en träningskompis i min nya stad! Underbart!

2008-10-02 @ 20:36:58
URL: http://annoula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0