Nackspärren är tillbaka igen... Tyvärr! =(

Jag har nackspärr! igen! Ont gör det och hela vägen från nacken ner över axeln också. När den förra nästan var över så slår det till igen och denna gång värre än sist... Jaja... tur att jag inte skulle träna idag i alla fall men imorn är dte ju axlar som står på schemat så vi får väl se hur det går. idag har jag istället tagit det väldigt lugnt, som hela helgen.. Blev en 80 min promenad förut då jag gick runt och kikade på lite djur... Älgar, hjortar, fåglar, sälar, pingviner, hästar och lite allt möjligt. superhärligt väder och det var sååå skönt! Nu ska jag bara försöka få nånordning på mig själv så jag kan skriva lite serious stuff inför morgondagen...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du får be nån ge en lååång och härlig massage så kanske det försvinner:)

2008-10-19 @ 18:17:41
URL: http://sandrawest.blogspot.com/
Postat av: Emma

Dig känner jag igen :) Kul med en träningsblogg. Man blir peppad av att läsa såna.

Ett tips mot sötsuget är att minska radikalt på kolhydraterna och öka mängden fett i kosten = LowCarb HighFat. Den kosten har förändrat mitt liv.

2008-10-19 @ 19:28:14
URL: http://emmatokfrans.blogg.se/
Postat av: Karin

För mig går det riktigt bra :) Börjar se och känna resultat från de senaste 3 veckornas träning, och det är ju väldigt peppande. Hur går det själv?

2008-10-19 @ 20:05:24
URL: http://karinfallen.wordpress.com
Postat av: Sandra

Nä, det hade jag inte hört förut. Men jag kan tänka mig att det är bra jobbigt, fälttävlan är verkligen inte bara det heller:)



Jag ägnade mig inte åt någon utav dessa två grenar, även om jag testade på ibland, utan vi rejsade mest i skogen:) Har alltid lyckats dra på mig outbildade och svårlastade hästar, och med tanke på att jag har några mil till närmsta ridhus så föll det sig bara naturligt att rida mestadels i skogen. Vilket inte va fy skam det heller:) Är hästar något du hållit/håller på med?

2008-10-19 @ 20:06:18
URL: http://sandrawest.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Haha jasså du säger det?:P Skämt åsido. Men jag får väll försvara mig med att hästen jag främst tänkte på ang. lastning var redan "förstörd" när jag köpte hon och att vi inte hade egen transport att träna på.

Och killen jag tänkte va outbildad var så pass skadad, halt grad FYRA(!) på bakbenen och grad två fram, när vi köpte han (man ska inte köpa hästar man tycker synd om men den gången gick det inte att låta bli:P) så där var det mest träning för att bli frisk och må bra:)

2008-10-19 @ 20:49:22
URL: http://sandrawest.blogspot.com/
Postat av: Jen

Svar: Jaha ja. :) Jag bor i Östersund. :) Vart bor du? Läste att du tycker om dressyr, de gör jag också, det är typ de bästa som finns. :)

2008-10-19 @ 20:59:13
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Postat av: Anonym

sabinag@live.se

2008-10-19 @ 21:00:10
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Jen

Vadå? hehe, förstod inte riktigt. Jaha okej. :)

2008-10-19 @ 21:24:20
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hej hej!



På "nyttiga bloggen" skrev du om ett kostprogram, skulle man kunna få ta del av det? isf är min mail: [email protected]



vore super gulligt om du ville skicka det!



=) Jennifer

2008-10-20 @ 21:13:00
URL: http://misskrusan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0