Superbra pass! Jättenöjd! =D

Idag har det blivit träning igen. Rygg och biceps. Biceps gick så himla bra så jag är jätteglad nu. Helt slut blev jag i dem! Jag bytte till en lättare vikt varje gång jag inte orkade mer och tog ut mig maximalt. Jobbigt jobbigt. Rygg... Ja, vad ska man säga. Tycker aldrig det går riktigt bra... Fast idag fick jag till rodden bra åtminstonde. Det andra vet jag inte riktigt. Men jag hoppas att det funkar även fast det inte känns nått.

idag har jag inte haft just nått godissug... fast det är klart att när roomien kommer hem med 2 stora cokladkakor så vattnas det ju lite i munnen... Knepigt det där med suget. Förra veckan var jag ju inte sugen alls... Det är konstigt vad 1,5 dags godisätande kan göra med en egentligen... men men... Nästa söndag blir dte godis igen. Annars har jag ätit väldigt god mat idag! Har fått dille på pastasallad här nere. Det är ju supergott... Särskilt om man har i pasta, ruccola, avokado, rödlök, tomat, soltorkade tomater, fetaost och pesto, och till det nått kött också så klart... Smaskens!

Dagens pass: 5 min crosstrainer, 4 x rodd, 3 x latsdrag, 3 x latsdrag smalt grepp, 3 x rodd brett grepp, 3 x hantelcurls 9 kg, 3 x skivstångscurl 17 kg, 3 x ryggresningar, 3 x bamsecurl

Kommentarer
Postat av: Cicci

Låter jobbigt med roomiesar ibland =P

2008-10-15 @ 07:11:17
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Anonym

ser ju bra ut, det är bara hålla igång:)

2008-10-16 @ 13:13:02
URL: http://jaerpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0