En liten snabb update från internetlösheten...

Jahapp... jag är fortfarande internetlös... Min roomie har dock mobilt bredband som jag kan låna lite titt som tätt men då blir dte mest att kolla mailen och såna där mer nödvändiga grejer än att blogga. Nu verkar det dock som om internet sa komma (vilket jag iof har trott flera gånger nu utan att nått ha hänt) på fredag. De ska komma och kolla på ledningarna idag eller imorn och sen kommer de från BBB på fredag, igen... Bara att hålla tummarna att det funkar den här gången... Jag ligger ju efter hur mycket som helst med mitt surfande! =)

Annars har jag faktiskt kommit igång rätt bra med träningen. tränar på ett gym som ligger typ 100 m från mitt hus. kan det bli bättre? Det är rätt litet men allt finns och alldeles lagomt mycket folk där. Tror det blir super. Känner mig dock väldigt ur form. Konditionen känns som om den är i botten, blir ju flåsig bara av att gå till skolan... och styrkan är som bortflugen... men men, det kommer väl tillbaka. Tyvärr har min andra kära roomie bestämt sig för att inte träna med mig på gymet utan hon ska köra triathlon eller nått sånt i stället så jag får träna själv... men det går väl det också... Det är i alla fall skönt att ha kommit igång,

Nu ska jag strax på anställningsintervju. Nån bemanningsfirma som hade ute en allmän annons. Hoppas att de har nåt jobb för mig för det vore väääldigt välbehövt med tanke på att matpriserna här är helt sjuka... En burk keso kostar 5 kr mer här än den gjorde på "min" Ica-affär i förra stan, och då var det ändå en av de dyrare... Galet!

Kommentarer
Postat av: Christina

Trevligt att du får Internet snart, galet att det ska ta så lång tid. Lider med dig! Har utmanat dig på min blogg!

2008-09-15 @ 22:15:26
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Ferhat

Har du haft en bra måndag? :)



Förresten Du har en fin och intressant blogg faktiskt :). Fortsätt så här.

2008-09-15 @ 22:21:14
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha... Du har det inte lätt fröken!

2008-09-16 @ 11:10:55
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: Magdalena

kul att se att det kommit en liten uppdatering...Perfekt att ha gymmet 100m hemmifrån bara då finns det inga ursäkter för att inte gå dit ;)

2008-09-16 @ 22:10:06
URL: http://frokensarkioja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0