Torsdag - inget mer godis förrän i juni?

Jag och roomien har bestämt att vi inte ska äta godis förrän skolan är slut, dvs i början av juni där nån gång. Känns nästan lite pinsamt att skriva ut det för jag har ju skrivit det så många gånger förut och aldrig lyckats... Fast jag var bra nära där i höstas. Tror jag klarade två veckor eller nått liknande då... Men nu känns det faktiskt som om det är dax (vilket det iof har känts som alla de andra gångerna också) och att vi är motiverade (vilket vi iof varit då med) och att vi riktigt bestämt oss (behöver jag ens påminna om dieten för några veckor sen?) på riktigt den här gången. Ja, jag tänkte i alla fall göra ett försök nu och än så länge har jag faktiskt inte haft nått godissug, me det har iof bara gått två dagar. Helgen kommer nog att vara tuff. På helegn "ska" man ju ha godis.... men jag ska kämpa. Påminn mig gärna!

Jag känenr mig faktiskt lite bättre idag. Tog en allergimedicin (trots att jag inte är allergisk mot nått) för att få svullnaden runt ögonen att gå ner igår och det gjorde den. Nu på kvällen har även mitt halsont minskat en del, men det är förtfarande kvar. Jag känenr mig fortfarande trött och slö, men litepiggare är jag nog och mår inte så där konstigt småilla längre heller. Jag har i alla fall sagt att jaginte ska träna förrän på måndag för att bli rejält frisk först, men v får väl se hur det blir ifall jag känner mig pigg och kry kanske dte blir nått pass... fast i och för sig är det nog bättre med att gå ut och gå i såna fall. Just nu gör jag absolut inget, bara en snabbis till skolan för att kopiera en bok vid lunch. Rör mig inte mycket alls. Imorn funderar jag dock på en promenad. Vore skönt... Vi får se...

testade förresten arlas Kesella Vanilj för första gången idag och det gör jag inte om. Den smakade ju verkligen bara socker. På tok för söt. Jag hade förväntat mig nått liknande Valios vaniljyougurt (som är gudomlig) och blev verkligen besviken. Tänkte testa för att se om jag kunde ha den som substitut för godiset om suget sätter in riktigt rejält nån gång, men nej tack! Tänker iof testa jordgubb/lime också, den kanske har fräschare smak. Nått annat tips på nått litet, relativt nyttigt som man kan ta?

Kommentarer
Postat av: carolina

ja, den kesellan är grymt söt! jordgubb/lime däremot är superfräsch, gott att smula digestive i =)

2009-04-16 @ 23:39:04
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: emilia

Lycka till du kommer klara det!

2009-04-17 @ 09:06:42
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller tummarna och jag tror att du fixar det!

2009-04-17 @ 12:51:28
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: cilla

vindruvor är sött och gott och relativt nyttigt samt apelsin, naturella nötter funkar också. Jag har hört att man kan blanda ihop turkisk yoghurt och flytande honung. Det finns massor med tips emot sötsuget:)Själv ska jag köra med mörk choklad(86%), naturella nötter, torkad frukt och färsk frukt.Det funkar bra, men man ska ändå hålla sig till lagom portioner.

2009-04-17 @ 13:24:12
URL: http://ijastrong.blogg.se/
Postat av: Katarina

Mixa en banan med en msk kakao och en msk honung med en stavmixer. In i frysen tills blandningen blir lite frusen...mums!

2009-05-04 @ 14:03:40

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0