Torsdag - Träning på annan ort - check

Jahapp! Då har jag varit och återbesökt mitt gamla gym här i stan. De var ytterst vänliga måste jag säga. Var inte så stor skillnad där, bar alite ommöblering till det bättre tror jag. Blev ett benpass och det gick hyfsat bra faktiskt. Maskinerna tog mycket bättre än de vi har på mitt nuvarande gym. Bensparken och sittande bencurlen tog grymt bra! Riktigt nöjd är jag. Min polare har praktik idag och imorn så jag får roa mig själv på dagarna = träna och plugga. Jättebra. Tog ett kort innan med mobilen. Himla kass kvalitet.

Jag är dessutom mycket impad av henne. Hon är ju som mig när det gäller godis. men nu hade hon tydligen inte käkat det på en månad och tydligen till och med mått illa när hon köpt en bar förra vckan. otroligt. Men det ger mig ju hopp. Går det för henne borde det ju funka för mig med. Jag och roomien har sagt att vi inte ska käka godis förrän terminen är klar efter vi kommer tillbaka nu efter påsk.

Motion: Styrketräning Ben: 3 x benpress 210 kg, 3 x hacklift 30 kg, 3 x benspark i superset med 3 x utsida lår, 3 x liggande bencurl, 3 x sittande bencurl, 3 x sittande vadpress 40 kg, 2 x knäböj 30 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0