Tillbaka i källaren...

...where it all began... ;) Nä då.. men nästan så... Har tränat här hemma på byn idag, dvs i ett yttepyttigt källargym med väldigt mycket mer att önska. idag var det tyvärr trasig rodd... och jag som skulle köra just rodd... Skulle nämligen köra rygg och triceps... men det blev rätt bra ändå. Fick faktiskt rätt bra kontakt när jag körde latsdrag idag. Det var ett tag sen. Sen tog skivstångsrodden väldigt bra också. Kunde öka och köra tyngre än jag kört förut, dock fortfarande bara 35 kg. Men jag är nöjd! =) testade lite hantelrodd och det är en övning som verkligen aldrig går bra för mig. Jag kan verkligen inte göra rätt, trots att folk kollat så att jag gör det. Idag testad ejag både tungt och lätt och inget kändes nämvärt. Dock kände jag mer när jag körde lättare så det fick bli med lätta vikter. Triceps tog som bara den så allt som allt är jag nöjd med passet. Sen väntade maten klar när jag kom hem. Vilken lyx! =)

Har varit ut eoch knatat lite med vovven i vintermörkret nu ikväll också. Riktigt skönt, men lite trist att det är mörkt. Min syrra kom hem idag så jag fick sällskap av henne också. Nu är hela familjen samlad för julfirandet, vanligtvis enda gången på hela året då vi ses hela familjen.

Motion: Promenad 60 min
Styrketräning Rygg & triceps: 4 x latdrag, 4 x latsdrag V-handtag, 4 x skivstångsrodd, 3 x hantelrodd, 4 x dipsmaskin, 4 x pushdowns


Kommentarer
Postat av: J

Go Rocky!

2009-12-22 @ 11:31:20
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0