Torsdag - ett superpass =)

Idag gick det riktigt bra när jag skulle träna. Axlar e det roligaste passet tycker jag. Nu när jag kör efter det schemat jag fick på instruktionen så går det ju rätt också. Blir verkligen totalt slut efter jag har kört hantelpress. Axlarna känns helt demolerade och all ork är borta! men det är mycket nice. Fast jag orkar knappt lyfta några sidolyft trots attd et är så "lätt" vikt, så det är därför de är lite utspridda. Triceps gick också riktigt bra idag. men gladast är jag nog för att jag har träningsvärk  både rygg och biceps... Visserligen bara lite när jag känner efter i ryggen, men rejält i biceps och et var faktiskt länge sen. Jippie! Springandet gick också bra. 3 km känns rätt så lätt nu och det tar inte emot att springa lite efter jag har styrketränat som det gjrde förr. Då var det rena rama döden att göra det efter ett pass... Ja, vad lite ändring i inställningen kan göra. Känns förresten som om min kondition börjar komma tillbaka också... Bra! =)

Jag har massa brukar kesella som datumet gått ut på här hemma nu... Eftersom jag för tillfället lider av ekonomiska svårigheter (fint uttryckt) värre än i mitt vanliga studentliv så är det bara att käka ändå. Så jag käkar kesella och bönor mest hela dagarna (ja, andra grejer också så klart, men mycket keso och bönor). Snart sprutar det kesella och bönor ur öronen på mig. Idag har jag ätit kesella 3 ggr. Bönor har jag nog till 2 måltider till kvar av det jag gjrode i ordning förra veckan... Sen blir det lite variation... Fast bönor är bra har jag kommit fram till. Väldigt billigt i alla fall (åtminstonde såna som man blöter och kokar själv).

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning Axlar och Triceps: 4 x hantelpress 8 kg, 2 x sidolyft med hantlar 5 kg, 3 x baksida i pecdec 21 kg, 3 x fransk press i superset med 2 x sidolyft med hantlar 5 kg, 3 x pushdown 40 kg.
Springa 3 km

Kommentarer
Postat av: Anna

Välkommen tillbaka :O)!

2009-01-30 @ 16:06:04
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: sabina

fan va duktigt bra gjort

2009-01-31 @ 21:42:16
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/
Postat av: Cicci

Ha ha bönor och kesella, stackars lilla magen!

2009-02-01 @ 10:36:42
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Annika

Bra träning! :)

2009-02-09 @ 16:06:22
URL: http://tremil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0