Mindre lyckad springtur...

Det blev springa lite imorse... men jag vet inte om det var för att jag inte ätit nått innan eller om det var inställningen som gjorde attd et gick dåligt. Jag hade i alla fall noll energi och ork. Så det blev lite blandat mellan att springa och gå,men himla jobbigt i alla fall. I måndags när jag sprang hade jag ju laddat rejält med energi kvällen (veckan) innan så då var det inga problem, men sen i söndags ar jag ju bara ätit normalt = inget större mål på kvällen. sen så kände jag mig slö redan när jag klev upp och tänkte att det komemr nog inte gå någe bra... De två i kombination är tydligen ingen höjdare. Kunde verkligen inte pressa mig till att springa mer än jag gjorde. Nästa gång för jag helt enkelt springa på kvällen eller nått då jag i alla fall har lite energi i kroppen, och tänka positiva tankar... lite jävlar anamma! XD 5 km blev det iaf.

Kommentarer
Postat av: J

Hm det är svårdefinerat. Cykel är roligare att instuera än att träna det, box och combat är roligt både ock.....Gymma är ju definitivt roligare än bodypump (som ajg går på 4ggr per år)... Ibland gillar man ju att stå i rampljuset och ha blickarna på sig, ibland är det skönt att bara kunna fokusera på sig själv och bara träna...inget bra svar....



har du köpt nytt däck?

jag fick allt ta och köpa ett nytt, annars hade jag inte kommit hem :( Blev ett Michelin Road Pilot 2

2009-07-22 @ 15:39:22
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Bella Eklund

Sv: Jag tycker precis likadant, kött är verkligen middagens höjdpunkt! Inte de friterade stripsen, bakade potatisen eller stuvade makaronerna - eller vad som mer bjuds på. Kött there is! Jag undrar hur folk tänker som öser på med ris på t ex kinarestaurangernas lunchbufféer, mitt val är iallafall alla dessa wokade kycklingbitar och strimlade nötköttsbitar. Mums! No rice for me under de tillfällerna iaf! :) Antar att du är likadan? hihi

2009-07-22 @ 16:10:46
URL: http://bellaeklund.blogg.se/
Postat av: evisen

Noo, att försöka sig på att springa på morgonen är svårt. Jag kan inte heller. Mat, smälta den i 1 timmme och SEN kan ja pressa mig :) Är d innan frukost blir de bara prommis!



Men du verkar satsa lite på cardio nu, är de så??



Jaaa, ja har knåpat, själv med designen! Måste byta den där headern o färgerna bara!! Men TACK iaf, jag var lite stolt ;)



2009-07-23 @ 09:56:08
URL: http://evacatherine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0