Haft en riktig familjehelg

Japp, då har familjen (minus syster) varit här i helgen poch det var varit intensivt och jätteroligt. Vi har varit ute och ätit massor med god mat här och där, after workat, varit nere vid hamnen, Skansens krona, mycket shopping, bio (Taken), och lite mys här hemma. Idag bjöd jag bland annat på en finfin sen lunch (honungsglaserade kycklingfiléer, ungsrostade rotfrukter, vitlökssås, smarrig sallad). Brorsans mål med att komma var att få träna massa på gymet. Mitt gym är ju så snälla att man får 2 veckors provträning så det var bara att träna på. Mycket mat har det blivit eftersom han hade bestämt sigför att gå upp till 100 kg så de blev lite chockade när vi skulle käka på café och han beställde in 3 dubbla en normal person skulle ha tagit... haha... =) Ikväll har jag fått vila upp mig i soffan med roomien och film!

I lördags körde vi rygg och jaghar faktiskt rejält träningsvärk just nu. Det blev chins (med hjälp), rodd, latsdrag, V-drag, skivstångsrodd, testade på mark men fick inte till det alls. Sen så skulle jag testa att maxa bånkpress också. Klarade av 55 kg rätt lätt, men sen när jag skulle ta 60 (som jag var säker på att jags kulle klara) så var det tvärstopp... Men jagska klara det snart nångång. Skam den som ger sig,. Var ju första maxförsöket jag gjort så. Känner mig nöjd, men ändå inte. Kändes som omjag skulle kunna ta mer... nästa gång för det bli! =)

Idag blev det axlar och gud vad slut mina små axlar blev nästan på en gång. Körde sidolyft med hantlar och sen baksidan supersetat med framåtlyft med skivstång, sen sved det som bara den... men blev även hantelpress, press bakom nacken i smithen, och en maskin. Brukar aldrig köra så många övningar på samma muskelgrupp i vanliga fall, i alla fall inte en sån liten, men det r ju bra med omväxling, Kul också att träna med nån som är så motiverad. Nu är jag himla taggad också! Bådar gott för framtiden!

Kommentarer
Postat av: emilia

Vilken mysig helg det låter som att du har haft :)

2009-03-30 @ 14:55:58
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Cicci

Låter supermysigt, skoj med sällskap av familjen =)

Blir lite smått avis på brorsan din!

2009-03-30 @ 21:03:27
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: emliscious

nice!! 55 är ju asstarkt ju!! snart komemr 60 att funka! =)

2009-03-31 @ 08:24:43
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0