Onsdag - Våffeldagen

ja, som ni kanske förstått så följde jagju inte mitt kostschema igår men det var det faktiskt värt. Så otrolgt gott med våfflor ju och jaghar tänkt på såna i flera veckor faktiskt. Jag och roomien fick nått ryck och sprang runt hela stan och letade efter billiga våffeljärn. De var slut nästan överallt men tillslut hittade ju ett... Fast först var vi på Konsum och åt massa provsmaksvåfflor! Smaskens! =) blev även nån snickers och några kakor när jag ändå var i farten. Helt otroligt gott! Nus ka vi käka våfflor varje helg här hemma! =) jag mådde faktidkt inte så bra innan på dagen, men lite våfflor och annat onyttigt gjorde sysen! =)

Jag var ute och gick på morgonen i alla fall och kallt var det. Men det var rätt skoj för jag hade sällskap av en liten hund. Livade upp tillvaron. Idag har jag också gått, med roomien ner till centralstationen för att boka biljetter till henne. SJs hemsida är tydligen inte att lita på. Planerar att springa lite senare idag, men det är ju tenta imorn och den går före... Fast jag känenr mig inte så motiverad att plugga så det blir nog till att springa.

Förresten har Lina en tävling om CLA som jag är med i! =) Vill vinna! Håll tummarna!

Motion: promenad 45 min

Kommentarer
Postat av: Magdalena

På våffeldagen är allt tillåtet:)



Måste fråga dig om en sak, jag har precis beställt nya ridstövlar. Ett par svarta i skinn med dragkedja som jag tycker är jättefina för att de är så eleganta och nätta. (Finns bilder på min blogg) Men egentligen tycker jag att snörning på stövlarna hör hemma i hoppningen och jag rider ju dressyr precis som du, så nu börjar jag tveka om köpet är helt "rätt". Vad tycker du om snörning? Har/hade du det på dina stövlar?

2009-03-26 @ 15:21:09
URL: http://magdalena.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Okej, tack för svar:) Jo jag tycker verkligen att de är jättefina! Och dom är riktigt höga också men det behövs ju som du säger. Jag har dessutom korta underben så jag hoppas de "sjunker" snabbt haha! Men de kändes mjuka och följsamma i lädret när jag testade... så jag tror nog jag har gjort rätt=D

2009-03-26 @ 15:34:04
URL: http://magdalena.blogg.se/
Postat av: Desiree

Våfflor är toppen! men våffeldagen bara retade min aptit nu är jag sugen på våfflor hela tiden.. och det är ju sisådär eftersom jag inte äger ett våffelgärn

2009-03-26 @ 19:40:34
URL: http://tromigellerej.webblogg.se/gladajag/
Postat av: Emil

Fick faktiskt våfflor på sängen utav min kära flickvän natten till onsdagen. Blev helt paff :) Visst att man går på diet, men en sån söt grej kan man ju inte säga nej till liksom.

2009-03-26 @ 20:41:30
URL: http://body4future.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0