Tisdag - armarna är piskade rejält

idah har jag inte haft nån energi alls, fram tills jag gick och tränade och då kom jag igång. Hade tänkt köra bröst och triceps, men var blev mer sugen på armar så det fick bli det. Gick riktigt bra också. skivstångscurlen och hantelcurlen tog som bara den, likaså alla tricepsövningar. Tycker ju att det är väldigt trist att köra mage, men idag var det helt okej. Sen så gick jag och roomien ut och gick efteråt också. Två svettiga muppar i mys-/träningskläderkläder på alla de stora fina gatorna... haha... Härligt, men väldigt varmt!

Var även tvungen att gå och köpa lite nytt proteinpulver så gjorde det i samband med promenaden. Härligt att ha flera kosttillskottsaffärer i närheten. =) hade tänkt gå ner i vikt nu, men jag orkar inte och har ingen motivation... så jag kör på som vanligt istället! Det funkar väl det också. Jag får gömma mig i vassen i år! =)

Motion: Promenad 50 min
Styrketräning Armar och Mage: 5 min crosstrainer, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x hantelcurl 10 kg, 3 x bamsecurl, 3 x pushdown, 3 x frenchpress 22 kg, 3 x rep över huvudet, 3 x situps i superset med 3 x benlyft

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vad kör du för protein då?

Ja jag är nervös från och till inför maran. Ibland känns det lugnt och ibland nervöst. Men det blir som det blir, har gjort det jag kan iaf och det är en rätt skön känsla! =)

2009-05-26 @ 19:52:23
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: evisen

så vacker o vältränad som du är (har ju iof aldrig sett ditt ansikte) så behöver du inte gömmma dig i vassen!!

2009-05-26 @ 19:57:57
URL: http://evacatherine.blogg.se/
Postat av: Jennie

Visst är det himla skönt att man kan få så mycket energi av att träna!?

Fortsätt kämpa på!

2009-05-27 @ 09:30:52
URL: http://metrobloggen.se/JeC

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0