Söndag - masade mig till gymet

Jahapp, jag tog mig iväg till gymet idag, trots att det tog emot litegrann. Känner mig inte helt på topp, men samtidigt inte sjuk heller. Trodde verkligen att det skulle gå jättedåligt, men det gick faktiskt helt okej... hade väl inte det bästa tempot kanske. Blev mycket slappande mellan seten, men fick bra kontakt i de flesta övningar. Mitt gym ligger två trappor upp.. och det är INTE roligt att gå nerför där efter ett benpass... Haha, jag måste hålla mig ordentligt i räcket för att inte sjunka ihop! Se rnog jätteroligt ut! =) sen tog jag och roomien en promenad efteråt för att jag inte ska få så mycket träningsvärk. Hoppas det hjälper!

Har inte varit särskilt hungrig idag... antagligen för att jag fortfarande är mätt sen igårdagen. Knepigt det där... om jag ätit mycket dan innan är jag vrålhungrig på morgonen, men äter jag då så står jag mig hur länge som helst nästan... Har jag ätit normalt dan innan är jag inte hungrig på morgonen... men men, det ärju bra att veta hur man funkar i alla fall! =)

Motion: 45 min promenad
Styrketräning Ben: 5 min crosstrainer, 2 x utsida låt 15 kg, 3 x liggande bencurl 40-35 kg, 3 x knäböj 50 kg i superset med 3 x stående vadpress 106-88 kg, 3 x benpress 140 kg, 3 x enbens benpressmaskin 100-91 kg, 3 x sittande bencurl 70-63 kg, 3 x benspark 56-35 kg

Kommentarer
Postat av: evisen

hur lång e du johanna??!

2009-05-17 @ 21:09:37
URL: http://evacatherine.blogg.se/
Postat av: Anna

Sådär funkar jag också, jag vaknar hungrig som en tiger men efter frukost är det stopp!

2009-05-18 @ 14:59:21
URL: http://metrobloggen.se/annoula

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0