Segare träningspass får man leta efter!

Seg, seg, seg är vad jag är just nu. Har nyss kommit hem från ett dåligt träningspass. Problemet på passet var också att jag var seg. Hela min kropp kändes seg. Jag orkade ju med det jag brukar göra, men det fanns ingen power över huvudtaget, bara seghet. Kanske beror det på att jag sprang imorse? fast det känns mer som att det beror på att jag borde sova lite mer, är trött hela tiden. Nu när jag satt och skrev ner passet så ser jag även att det blev väldigt många övningar och ett långt pass... Ja, hujedamig! men I'll be back! Efter regn kommer solsken, nån gång iaf!

har lagat mat till mina roomies idag också... Onsdagsmiddag som är våran tradition. Tidigare var det söndagsmiddag, men det är så ofta nån är borta på söndagar eller att man är bakis och bara sugen på pizza/inte sugen alls så onsdagar passar bättre. Idag blev det fisksoppa för de små liven. Blir spännande att se vad det bjuds på nästa vecka. Nånting smarrigt säkert! =)

Motion: Springa 6 km
Styrketräning Axlar, Biceps & Mage: 5 min crosstrainer, 4 x hantelpress 14-10 kg, 3 x skivstångscurl 24,5 kg i superset med 3 x sidolyft med hantlar 7 kg, 3 x scottcurl +7,5 kg i superset med 3 x framåtlyft med skivstång 12 kg, 3 x axelpress maskin 25-20 kg i superset med 3x sidolyft i maskin, 3 x liggande baksida i cable i superset med 3 x benlyft, 3 x baksideflyes i cable, 3 x situps, 2 x skivstångscurl 17-14,5 kg i superset med 2 x fjäril 5 kg

Kommentarer
Postat av: emilia

jag har också en period när jag känner mig seg nu! hoppas det blir bättre

2009-11-26 @ 16:25:12
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: naomi

hur länge har ditt gym öppet? Tränade du inte väldigt sent idag? Kanske därför du kände dig seg om du även sprang i morse.. Fast du brukar väl träna sent iofs... Hoppas du blir piggare iaf!:)

2009-11-26 @ 18:46:00
Postat av: Johanna

Naomi: Mitt gym stänger kl 22 så jag tränade tills dess... Oftast tränar jag någon gång mellan 19:30-22. =) har känt mig ännu segare hela dan så idag har jag faktiskt vilat, trots att jag hade stora planer för träningen... men man måste lyssna på kroppen också! =)

2009-11-26 @ 21:40:54
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0