Kittlar dödsskönt i kistan! ;)

Jag har varit utan godis sen tisdag förra veckan!!!!!!!!!! och det har inte ens varit särskilt svårt! eller nu ska jag kanske inte säga för mycket. De där första dagarna när jag var tvungen att sitta och tokplugga så ville jag gärna gå och köpa godis, men sen dess ås har det inte varit några problem. Just nu är jag faktiskt mer sugen på Pepsi Max. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag druckit 1-2 om dan sen höstterminen började och här blir det inga alls... men det är nog bra att trappa ner lite på dem också. Är väl inte världens nyttigaste... känner riktigt hur de fräter på tänderna. Nu säger jag ju inte att jag äter svinnyttigt bara för att jag inte käkar nått godis, det finns ju fortfarande glass, men betydligt bättre i alla fall! =)

Det blir ingen träning den här veckan. Känns inte som om jag hinner med. Det är så mycket annat som händer nu när jag är här uppe. Men nästa vecka tänkte jag försöka komma igång igen. Det är säkert bara bra att vile kroppen lite ibland! =) Imorn ska jag i alla fall titta på träning, mammas dressyrträning med andra ord... och så ska jag träna hjärnan med massa plugg (baaaaara 1,5 termin kvar ). och mest troligt en promenad, idag blev det bara ridning.

Annars har vi haft fredagsmys här hemma med massa god mat, idol och film. Gud vad gott det är med älgkött s(filé XD) om är ritkigt bra tillagat! mums! Ska försöka suga i mig så mycket som möjligt nu när jag är här. eventuellt försöka ta med mig lite hem. Vovven drog sitt strå till stacken igår också och fixade några fler döda älgar! Han är duktig han!

Motion: Dressyr 40 min

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det är ett ganska snyggt linne, bak iallafall, dock så måste man vara så himla smal för det är så pass tunt så varenda liten skavank syns igenom:P Så jag är inte så förtjust i att använda det då jag är en av dom med skavanker:P

2009-10-17 @ 08:55:50
URL: http://sandrawest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0