Jag känner mig helt galen och besatt!

Som ni vet har jag ju planer på att reducera min kroppsvolym en aning fram till slutet av maj. Idag är tredje dagen som jag äter nyttigare mat och mindre portioner. Det är svårt som tusan kan jag säga! Igår (dag 2) var det helt fruktansvärt! Jag var så hungrig och gaaalet sugen så jag kunde knappt tänka på nått annat. Jag höll på bli galen! Men jag lyckades hålla mig och inget "dåligt" slank ner. Kroppen känns redan bättre, men det är väl vatten som jag har tappat. Det svåraste just nu är att inte tänka "men det går så bra nu så det gör nog inget om jag äter massa dåligt", vilket är ltt att tänka... Något som underlättar mycket är att jag faktisk tinte har så mycket att äta hemma... Jaghar äckliga mackor som jag inte har nån störrelust att äta (tur att jag inte har såna här, för hade lätt kunnat trycka i mig flera påsar). Jag har Pepsi Max, morötter, ägg och kesella att äta typ, förutom vanlig mat då.

Nu kanske ni tycker att jag är knäpp och håller på med någon sorts självplågeri, men att jag är så galet hungrig/sugen och besatt kommer gå över om några dagar/en vecka. Kommer ihåg när jag gick på kostrådgivning för några år sen. Var TOOOOKhungrig första 1-2 veckorna men lyckades härda ut och sen gick allting som en dans... eller kansk einte riktigt, men jagvar inte hungrig i alla fall... Gäller att härda ut tills kroppen ställer om sig helt enkelt.

Igår var jag och köpte nya batterier till min våg som inte har funkat på evigheter... Tyvärr verkar den ändå inte må så bra för sista siffran syns inte sådet är svårt att veta exakt startläget... Men det är intehela världen! =) Vikten är inte allt! Det ska ju kännas bra!

Jag är otroligt trött och segjust nu... Om ett tag ska jag ta en PWO så jag piggnar till och dra till gymet och köra bröst och triceps... Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: julia

Hej!

Vill bara tipsa dig om LCHF om du vill gå ner i vikt med slippa vara hungrig. Skippa kolhydraterna och ät fett för att på ett hälsosamt komma till din idealvikt.

Att äta lite och träna mycket är en kombination som sällan håller i längden... ta hand om dig och lycka till!

2010-04-09 @ 16:54:54
Postat av: emma s

Jag vet hur du känner dig! Jag lyckades rida ut dom där bli-galen/hungerkänslorna för ett par veckor sen, men nu är dom tillbaka tack vare allt påskfrossande... Vi kan bilda klubb (A)

2010-04-09 @ 17:04:01
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0