Solen skiner, köp gardiner!

Ute skiner solen, inne sitter jag... Igår partade folket, inne framför datorn satt jag... I fredags blev det dock afterwork och supriseparty för en klasskompis. Riktigt roligt. Men nu är det uppsats som gäller. Låsa in sig bakom lås och bom och knappt komma ut... Elelr jo, för att träna för annas funkar inte hjärnan heller... Det är fler som går i samma tankar. Har ,an varit för lat under resten av terminen får man ta igen det nu helt enkelt... Jag har nyss skrivit ett grymt (känns det som nu iaf) skrivtest inför ett grymt sommarjbb också... Mycket roligare än att skriva uppsats! =) Håll tummarna! Men nu ska jag fortsätta med uppsatsen!

Jag har haft 2 st vilodagar nu, men idag blir det minsann träning. Jag vet inte vad bara... hade tänkt träna ben, men är sugen på att springa lite imornbitti och på tisdag är dte ju sats-varvet som jag ska springa... Funkar ju inte med världens träningsvärk imorn elelr på tisdag helt enkelt... Så jag funderar på att köra axlar idag och sen ben på tisdag kväll eller onsdag... Det dumma är bara att jag har faktiskt inte kört ben på ett tag nu så det skulle verkligen behövas... Kollade precis FunBeat och tydligen har jag nte kört ben sen den 27:e mars. En evighet! Vet inte riktigt varför det har blivit bortglömt... I vanliga fall är jag bra på att slaviskt träna igenom kroppen varje vecka... Jaja, har de varit utan träning så länge där de väl inte av att vara utan några dagar till... Sen ska de piskas järnet! men vi får se vad kvällens träningssällskap säger med val av muskelgrupper... Time will tell!

Annars går det så sjukt dåligt att hålla diet... Eller jag ska inte ljuga här... Allt vad diet innebär har varit som bortblåst! Jag tänkte köra igång igen imorn. Ikväll ska jag käka våfflor med sylt och grädde. Sen ska jag tänka på nedanstående citat och bara köra på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0