Det blev inte riktigt som jag tänkt mig...

Jag var riktigt sugen på att köra ben idag. Minnen från i julas då knäböjen tog så sjukt bra och jag inte kunde röra mig på flera dagar efteråt cirkulerade i huvudet... därför blev jag lite smått besviken då knäböjen idag mest bara kändes seg. Det brände ingenstans, trots att jag slängde på 5 kg extra. Dock är jag väldigt glad att jag kunde köra med 5 kg extra! Jippie! Det går framåt. Var lite osäker på benpressen. Har ju inte kört den på länge och då brukar det va lite svårt, ostadigt och så där... men jag jobbade mig upp. Fast jag nöjde mig med 200 kg, inte för tungt och inte för lätt utan rätt lagomt. Nästa gång blir det mer!!! De tyckte att jag var stark i benen på gymet också... lite skoj.

Nu sitter jag här och ser nästan ut som om jag har varit med om nått hemskt... mina axlar ser alldeles massakerade ut. De blir alltid så när jag kör stående vadpress... men men, shit happens! XD Senare idag ska jag och roomien iväg och kolla på kosttillskott. Jag ska ha vitaminer och eventuellt nått annat skoj om nån säljare kan övertala mig! XD och så blir det säkert en promenad också.

Motion: Styrketräning Ben: 5 min crosstrainer, 5 x knäböj 45 kg, 3 x vadpress 106 kg, 3 x benpress 200 kg, 3 x liggande lårcurl 45-40 kg, 3 x benspark 56 kg, 3 x sittande lårcurl 63 kg

Kommentarer
Postat av: Ebba

Mina axlar ser också helt förstörda ut efter stående vadpress. Tur att det är vinter och man har tröjor som täcker axlarna =)

2010-01-20 @ 12:40:21
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: elise

hej , bara så du vet så nominerade jag dej till cosmopolitans träningsblogg 2009 (nomineringarna håller på till sista januari) så om du skulle vinna så .. ah då vet du de i förväg så de inte kommer som en överraskning :) det var allt.



/E

2010-01-20 @ 13:26:49
URL: http://copycuddle.blogg.se/
Postat av: Johanna

Elise: ojojoj då! Vad trevligt! jag tackar så mycket för nomineringen! =)

2010-01-20 @ 20:30:33
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack, tack:D

2010-01-21 @ 11:42:25
URL: http://sandrawest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0