Värsta grymma axelpasset! =)

Nu sitter jag här hemma och solen skiner utomhus... Igår sken minsann ingen sol när jag rastlöst bestämde mig för att ta en promenad... Nej, då toksnöade det till en början, övergick snart till hagel och sen tillslut till regn. Det var inte pleasant... eller det var pleasant i medvind, men av nån mystisk anledning fick jag gå i motvind nästan hela tiden... Men men, det var skönt att ha rört sig lite i alla fall. Vi får se vad som händer idag.

Jag tränade även ett gryyyymt axelpass under dagen igår. Axlar och Mage. Jag kunde köra mer på hantellyften åt sidan.. och sen så ökade jag upp till 22 kg på skivstångspressen och det funkade faktiskt, men bara i 2 set. Testade även att öka upp till 19,5 på ett set när jag körde press bakom nacken och det funkade en gång men jag var totalt slut så bytte ner mig till nästa set. Allt gick bra, till och med mage, så jag gick från gymet väldigt nöjd! =) idag blir det rygg och biceps!

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Axlar & Mage: 5 minc crosstrainer, 4 x hantellyft åt sidan 8-7 kg, 4 x stående skivstångspress 22-19,5 kg, 3 x steånde press bakom nacken 19,5-17 kg, 3 x lyft åt sidan i CC i superset med 3 x skivstångslyft framåt 9,5 kg, 3 x liggande baksida i CC, 3 x baksideflyes i CC,  x benlyft, 4 x magmaskin

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har planer på ett benpass idag... :)

2010-01-28 @ 14:37:43
URL: http://metrobloggen.se/annoula

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0