En nostalgitripp och lata skolungdomar

Har precis kommit hem från en promenad i sköna Västerås. Gick längst både Mälaren och Svartån, vilket blev en 80 min härlig promenad. Riktigt kul att gå på "mina" ställen där jag alltid brukade promenera när jag bodde här. allt såg iof inte likadant ut. Nere vid Mälaren hade de fixat till det rätt rejält. Kul när det händer saker.

Mötte även ett gäng skolungdomar på gymnasitiklektion. Löpning stiod på schemat tydligen men det var bara 5 st som sprang. Resten kom med benen släpandes efter sig, blippande spå mobilerna, klagandes över hur jobbigt det var att springa, spelandes musik och såg lidande/lata/slöa ut. Tror inte ens att det var långt de skulle springa. Läraren stod och hejade på dem på ett kontrollställe, men det hjälpte tydligen inte... Att de inte inser sitt eget bästa och springer... bättre nu innan det blir jobbigare när de blir äldre... jaja, annars bor jag gött på Stadshotellet, käkar smarrig hotellfrukost varje morgon och har det bra! =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hotellfrukost kan vara bland det bästa som finns :)!

2010-06-01 @ 12:02:29
URL: http://www.annoula.se
Postat av: KATTA's BEACH

Haha, slöa ungdomar kan va ganska lustiga att se.. Tyvärr känner jag igen mig alltför mycket från den tiden jag var i deras ålder.!! Haha, en riktig slöfock!



Och tack för din komment.. Gjorde mig superglad!

2010-06-02 @ 11:31:37
URL: http://www.metrobloggen.se/kattaskrivare

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0