Hur kunde jag missa något så viktigt?

Hur kan det komma sig att efter ett gryyymt benpass är det jag tänker mest på att jag missade att gymet bjöd på frukost i onsdags? Jag missade frukosten!!!! Gaaaah! Som tur är så ges en ny chans nästa torsdag, dvs den 25:e... Redan inskrivet i kalendern! =)

Till passet då... Det gick väldigt bra. La på 10 kg till i benpressen utan att jag totaldog. Hade tänkt höja vikten på hantlarna när jag gick utfall med körde på samma ändå... det tog väldigt bra. I vanliga fall brukar det bara bli flåsigt och segt, men idag kände jag faktiskt i musklerna, främst baksidan... det gjorde att jag var lite trött när jag väl skulle köra baksida sen men det gick bra det med! Väldigt bra pass och jag blir mycket chockad om jag inte får träningsvärk imorn! =) Kommer bli riktigt gött! Inget mer bloggande/träning den här veckan för jag ska ha spelkväll med vin här hemma ikväll och sen åker jag bort över helgen! sooo long!

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Ben: 3 x stående vadpress 106 kg, 3 x sittande vadpress 30 kg, 4 x benpress 280-270 kg, 3 x utfallsgång med hantlar á 10 kg, 3 x liggande lårcurl 50 kg, 3 x sittande lårcurl 70-63 kg, 3 x benspark 70 kg

Kommentarer
Postat av: Vas

Kör du full ROM på alla övningar? Om du gör det utan med lite fusk så är alla dem där KG dina ben lyfter sjukt imponerande för en tjej tycker jag! Klår ju även många killar!



Dags att fixa ryggen för gott nu tycker jag så du kan köra tunga böj och mark :)

2010-03-12 @ 20:45:33
Postat av: Vas

Rätt: Kör du full ROM på alla övningar? Om du gör det med lite fusk så är alla dem där KG dina ben lyfter sjukt imponerande för en tjej tycker jag! Klår ju även många killar!



Dags att fixa ryggen för gott nu tycker jag så du kan köra tunga böj och mark :)

2010-03-12 @ 20:47:17
Postat av: emma

men då! hur kunde du missa frullen?! XD förstår att du är aningen splittrad i dina tankar DD

2010-03-12 @ 20:48:34
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Robin

Hehe då förstår jag vad ditt mål är i alla fall ;)

Jag har inga fasta mål än, om suget och formen håller i sig så får jag väl se om det blir någon mer tävling genomförd, annars tränar jag bara för att jag tycker det är roligt och skönt :)



Vart tränar du i Göteborg då ?



Mvh / Robin

2010-03-13 @ 10:50:19
URL: http://nerfs.blogg.se/
Postat av: emma

hallå...? hoho....? du kan ju inte sluta blogga bara för att du börjar få ett liv... x) skriv! vill läsa...! XD komsi, komsi...! DD

2010-03-15 @ 21:07:31
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0