Tränings- och motivationsteamet reunited!

Igår blev tränings- och motivationscrewet äntligen återförenat! Emma har äntligen kommit hem och vi kan träna tillsammans... Det fick firas med ett grymt armpass! Det hela börjad emed aningens felaktig dosering av min PWO... har inte kört det på säkert en månad och var säker på att det var 2 skopor man skulle ta, men tydligen bara en... Så jag blev speedad som tusan och allt blev otroligt roligt! Körde hantelcurls som jag aldrig kör annars, men det var bra så får nog införa det... I scottcurlen testade jag ett set med 2,5 kg extra och det kändes bra!!! Woohoo! Nytt rekord! Allt kändes bra, men tiden tog slut så blev en övning för lite på triceps... men men, shit happens!

Motion: Promenad 35 min
Styrketräning Armar: 5 min crosstrainer, 4 x hantelcurls 13 kg, 4 x scottcurl +12,5-10 kg, 3 x skivstångscurl 24.5 kg, 4 x frenchpress 27 kg, 4 x rep över huvudet

Kommentarer
Postat av: Ebba

Kul att träningskompisen är tillbaka =)

2010-03-23 @ 12:06:53
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: emma

Extra motivation med både burk och crew...! x)(A)

2010-03-23 @ 14:21:11
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: evisen

Vad kul att se spec DIG, o även Emma. Din blogg har blivit lite personligare sedan din kompis började blogga/fick reda på att du bloggar!



Kul förresten att ni får de att funka så bra att bo tillsammans. Jag bodde med en kompis (som pluggar samma program som jag) o jag orkade inte mer efter ett år, utan sökte mig till egen lägenhet :)

2010-03-23 @ 18:51:11
Postat av: Johanna

Evisen: Tack! Jag har iof visat bilder på mig själv förut, men det är väl inte allt för ofta...

Vi är ju tre tjejer som bor ihop och det funkar jättebra... Vi läser samma program alla tre och gör det mesta tillsammans... men snart är skolan klar och då skiljs vi åt... :(

2010-03-24 @ 09:56:04
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0