Promenaderna har blivit poppis igen...

Jag har verkligen kommit in i det här med att promenera den här veckan! Var ett tag i vintras som jag tyckte att det var förenat med döden ungefär, men nu har jag kommit tillbaka till mitt normala stadiet då jag tycker att det är riktigt skönt. Det är härligt med sällskap, men jag tycker nog ändå attd et är allra bäst att gå själv och bara fundera på saker. Fast omväxling förnöjer ju så en lite blandning är bra. Imorse gick jag själv. 45 minuter i regn. Härligt först, men på slutet blev detl ite för blött. Allt som allt var det skönt.

Dagens benträning blev uppskjuten tills imorn. Ikväll ska jag nämligen på champagnemiddag och ska ta med en efterrätt så eftermiddagen har gått åt till att baka denna. Har bara smakat fugden men den var smarrig så jag tror att det kommer bli en hit!

Kommentarer
Postat av: emma s

Japp, promenader är himla nice...! :) Du skulle gått med mig om du ville slippa regnet, där jag är är det alltid sol :P XD (en bra anledning till sällskapande)(A)

2010-05-15 @ 19:16:35
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det tycker jag låter bra! :) Hänger gärna på isåfall! Kul att träna lite med nå tjer :)

2010-05-15 @ 19:46:57
URL: http://metrobloggen.se/emelieullberg
Postat av: Lotta

Åh den såg inte helt illa ut måste jag säga ;) Kakan alltså.Promenader är fantastiskt, speciellt om den promeneras i skogen eller i skön natur åtminstone. Själv bor jag mitt i city nästan, vilket inte är de mysigaste för promenader men har en liten vända som är borta från trafik:)

2010-05-16 @ 11:57:24
URL: http://traningtankar.blogspot.com
Postat av: emma s

jag trodde du skulle skriva ett nytt inlägg snart ju!! XD

2010-05-17 @ 13:58:55
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma: Det skulle man kunna tro... Jag väntar på inspiration... den är tydligen som bortblåst! Kan bara tänka på en sak just nu och den börjar på G

2010-05-17 @ 14:06:41
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0