Helgen...

Det blev ett riktigt bra pass på gymet i lördags. Jag vilade ju från gymet onsdag-fredag och det var nog bra för min kropp kändes inte alls som att den var på topp. I lördags blev det i alla fall först armar och mage och sen så körde jag en halvtimme på crosstrainern efteråt. Riktigt jobbigt för benen trots att jag hade väldigt lätt motstånd.

Det var tänkt att det skulle bli träning igår också, men istället spenderade jag hela dagen utslagen i soffan. Bakis big time! Så fruktansvärt ont i huvudet, trött och helt borta. Efter att ha fastat hela dagen åkte jag sen till svärföräldrarna och åt otroliga mängder god mat. Vi var 6 pers och jag skulle tippa på att jag åt upp hälften av all mat och de andra fick dela på resten. Sen mådde jag bättre i alla fall. =) Ingen hit för dieten kanske, men det känns inte om att den går särskilt bra just nu i alla fall. Jag vill bara att fettet ska försvinna, men det verkar svårt. Toksvårt till och med!

Idag har jag börjat dagen med en lugn promenad med försiktiga steg. Jag kände inget i benhinnorna tack och lov! Ikväll blir det gymet, antingen ben eller rygg. Körde ju ingen rygg förra veckan i och med att det bara blev 3 gympass, men jag tror att mitt kära sällskap vill köra ben. Vi får se. Oavsett vad det blir så blir det nog jättebra!

Kommentarer
Postat av: emliscious

du och jag kämpar båda med fettreducering! och vi skiter i om det är svårt- VI SKA FIXA DET ÄNDÅ!! =)



ELLER HUR!?!? =)

2010-11-15 @ 13:17:59
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emelie: absolut! Nu kör vi! =)

2010-11-15 @ 13:54:14
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Daniella

Är det inte supersvårt att bränna fett och samtidigt bygga muskler?

2010-11-16 @ 13:50:18
URL: http://daniellarosman.shapemeup.se
Postat av: Johanna

Daniella: Givetvis är det svårt, men inte helt omöjligt. Just nu deffar jag lite smått och mitt mål är att tappa fett. Dock kör jag lika mycket styrketräning som innan för att inte förlora mina muskler som jag slitit för att kämpa ihop. Målet just nu är alltså mindre fett och bibehållen (helst mer) muskelmassa.

2010-11-16 @ 14:39:23
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0