Same position, different day...

...different year, different appartment, different almost everything.... Har legat och läst nyaste BODY, mycket bra läsning. Jag är verkligen glad att jag prenumererar på den tidningen. Finns så många andra träningstidningar men jag tycker mest att de innehåller löjliga träningstips som jag inte tror på. Hur som helst så har motivationen inte kommit som ett brev på posten trots den inspirerande läsningen. Min pojkvän/sambo kom hem på lunchen för att hinna med lite lunchkramar och vi bestämde att et blir ingen träning ikväll heller. Ytterligare en vilodag med andra ord, men det känns riktigt bra för jag har ingen lust alls. Förhoppningsvis blir dte nya tag imorgon, men vi får se.

Kommentarer
Postat av: Therese

Kan nog vara en god idé att vila lite. Ett tecken på överträning kan vara att man tappar träningsmotivationen. Andra symptom kan vara att du känner dig svagare än normalt, har svårt att sova och träningsresultaten uteblir. Så känner du igen dig i detta så gör du rätt i att ta det lite lugnt.

2010-11-22 @ 17:21:00
URL: http://stayfittn.blogspot.com/
Postat av: Johan

vad är det som är bra med Body?

2010-11-22 @ 19:44:40
URL: http://www.swefitness.com/blogg
Postat av: Johanna

Johan: jag tycker att den har mer realistiska träningsförslag där sanningen om att det krävs mycket tid och kraft för att nå resultat med träningen kommer fram. Inga quick-fixes och de hakar inte heller på varje ny trend som kommer.

2010-11-23 @ 14:23:23
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0