Ett superbra ryggpass!

ÅÅåå det blev ett grymt träningspass igår! Jag körde med mindre vikt som hjälp när jag körde chinsen och det kändes bra. Härligt! Jag vill kunna göra många chins själv, på min egna kroppsvikt, men just nu kan jag bara göra 2 st tror jag. Jag är i och för sig ganska tung, men det är ändå alldeles för lite. Jag fick i alla fall väldigt bra kontakt i alla övningarna. Tänkte nästan höja till 50 kg i rodden, men körde på det säkra och det sved som tusan. Det får bli tyngre nästa gång istället. =) Testade även en av de nya maskinerna på gymet. Latsdrag fast i maskin med fasta handtag. Det kändes helt klart annorlunda, men den kändes ju så det var bra. Alltid roligt med nått nytt och att kunna variera sig mer! =)

Om hästen... jag ska mest troligt dit på söndag och få instruktioner om hur allt ska gå till. Sen blir det ca 1 gång i veckan. Perfekt! Idag har jag börjat dagen med en morgonpromenad. 75 min ute i botaniska trädgårn. Underbart! Ikväll blir det gym.

Motion: Styrketräning Rygg & baksida axlar: 3 x chins med hjälp -20--20--25 kg, 3 x rodd 45 kg, 3 x latsmaskin 45 kg, 3 x roddmaskin 42-45,5-45,5 kg, 3 x liggande baksida i CC, 3 x baksideflyes i dropset, 3 x ländryggsmaskin, 3 x ryggresningar

Kommentarer
Postat av: Canan

Hej!



Mitt namn är Canan Yasar och jag vill väldigt gärna bjuda in dig till en pressaktivitet som sker imorgon för Kaloba - ett växtbaserat läkemedel.



Kontakta mig gärna så fort du kan.



Vänligen,



Canan

2010-10-05 @ 14:32:58
Postat av: Ebba

Åh, skoj att bli medryttare! :) Kommer säkert gå asbra!

2010-10-05 @ 16:18:37
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Nathalie

åh jag älskar att träna rygg :)

2010-10-07 @ 14:55:06
URL: http://nattis.kroppsnytt.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0