Träna, träna, träna...

Promenad i regn och ridning i regn. Som tur var hade jag grymma kläder för båda aktiviteterna så regnet berörde mig knappt (förutom när jag skrittade av Magic på slutet och regnet blåste rätt i ansiktet på mig). Härligt härligt. Man skulle kunna tro att jag inte skulle orka mer sen, men direkt efter ridningen var det bara till att åka hem, slänga i mig ett mellanmål och sen åka till gymet. Väl på gymet var det blandad kompott på resultaten. Bröstpasset kändes riktigt dåligt. Vi började i och för sig med en övning som jag känner mig otroligt svag i, sned bänk, men jag fick i alla fall bra kontakt med jag tycker det är så tråkigt att böra passet med att känna sig dålig... men men... av bröstövningarna var det väl hantelpressen som kändes bra... men heeela axelpasset kändes bra i alla fall. Grymmast där var axelpressen och sidolyftet med cable... Grymt!

Idag blev det sovmorgon. Har ätit frukost och morgonsurfat lite nu så jag ska bege mig ut på en promenad. Är väldigt sugen på att höra vad som händer i ljudboken nämligen.

Motion: Promenad 70 min, Ridning
Styrketräning Bröst & Axlar: 3 x sned bänk i smith 36 kg, 3 x sned hantelpress 16 kg, 3 x bröstpress 40 kg, 3 x flyes i CC, 3 x axelpress 30 kg, 3 x sidolyft med cable, 3 x skivstångspress bakom nacken 22 kg, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0