Fredagsträning...


Börade dagen med en skön morgonpromenad. Att det regnade som bara den gjorde faktiskt ingenting. Det var skönt ändå, i alla fall om man har bra kläder och sällskap. =)

Dagens träning gick bra. Inget rekord eller nått sånt utan det kändes bara genomgående bra. Varje övning tog där den skulle och jag kände mig varken särskilt svag eller trött. Om jag ska klaga på nått så var det första setet på hantelpressen där hantlarna låg fel i handen och tryckte på nån ner eller nått som gjorde att jag hade ont i händerna resten av passet... men men, ingen fara med det. Fick ändå till en grymt bra avslutning och när jag gick ifrån gymmet så var jag riktigt nöjd. Det sved i bröstmusklerna och det kändes som att baksida ben hade fått sig en ganska bra omgång också. Körde 10 kg tyngre i marklyften än jag gjort innan och det kändes riktigt bra. Som sagt, inget revolutionerande eller så... bara ett bra pass. Ett pass som tar mig ett steg närmre målet. Och på slutet så kunde jag skymta lite bröstmuskler också tror jag... Hoppas hoppas... annars så fick de sig en omgång för att växa på sig lite. =)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Baksida Ben & Bröst: 10 min crosstrainer, 3 x liggande bencurl 45 kg, 3 x raka marklyft 60 kg, 3 x sittande enbenscurl 20 kg, 3 x finnen, 3 x bänkpress 55-55-50 kg, 3 x sned hantelpress 19-19-16 kg, 3 x flyes i CC i superset med 3 x 15 armhävningar

Kommentarer
Postat av: emma s

Härligt med bra pass! :D

2011-08-19 @ 16:14:36
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0