Torsdagsträning...

Började dagen med en väldigt härlig morgonpromenad i nya områden. Hittade en fin och bra stig att följa som dessutom visade sig vara lagomt lång. En mycket bra start på dagen!

Nu i eftermiddag/kväll så har det blivit träning också. Ett intensivt axel- och magpass. Fick till det lite bättre med vilka vikter som var lagom idag jämfört med förra veckan. Det är inte helt lätt att veta vart man ska ligga med övningar man är lite ovan med och särskilt såna som ska ske i superset. Där blir man trött snabbt! Jag tycker att passet blev riktigt bra. De flesta övningarna kändes bra och som att de tog fint. Jag hade rätt jämt och bra kontakt i alla övningar. Inget som gick dåligt men kanske inte heller nått som gick märkvärdigt bra heller. Fick ett bra flyt, det var roligt och allt kändes bra! Dessutom var det rolig underhållning på gymmet i form av tre tonårskillar som trodde de var störst, bäst och starkast i världen. Not so much... hihi... men de växer väl till sig nån gång och inser hur övningar ska utföras och vad som kan anses vara lämpliga vikter.

Nu har vi i alla fall lämnat sommaridyllen och återvänt till ("stor")staden för att spendera semesterns sista dagar här. Kom precis hem och det känns rätt skönt. Men vänta, jag ska ju bara jobba en ynklig vecka, fem dagar, för sen har jag semester igen! =)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Axlar & Mage: 10 min crosstrainer, 3 x sidolyft 10 kg, 3 x hög rodd med hantlar, 3 x hantelpress 17,5 kg, 3 x drag till bröstet i superset med 3 x framåtlutad bred rodd 25 kg, 3 x stående press bakom nacken 28 kg i superset med hantellyft framåt 7 kg, 3 x crunches på boll, 3 x bencykling, 3 x plankan i 1,5 min

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0