Träning är bästa botemedlet mot godissug!

Hujeda mig vad nära det var att jag trillade dit idag... Tur att det ändå är ett litet projekt att gå in i en butik och köpa godis... Nu känner jag mig dock safe igen. Strax innan träningen försvann godissuget. Tack och lov. Det var enormt. hade känts rätt kasst att trilla dit på tredje veckan, eller egentligen två veckor och en dag. Men jag klarade det! =)

Träningen gick också rätt bra faktiskt... trots en del motivationssvackor under passet. Började starkt med att faktiskt få rätt bra kontakt när jag körde utfallsgång. Jag brukar bara bli så otroligt flåsig att jag inte orkar mer men nu kände jag faktiskt rejält i benen... bra för mig... mest rumpan iof... men ändå! =) Vidare till frontböj. Tyckte jag fick till den riktigt bra idag. Det blev ingen höjning på vikten men kände mig rätt säker på alla repetitioner, dock utan att känna nånting i benen... jag älskar när det bränner i musklerna men nu segar det liksom bara ut och jag orkar inte mer. Jag antar att det tar ändå, men utan den brännande kontakten känner jag mig aningens snuvad på kompotten... För en gångs skull så var benpressen ledig precis när jag ville ha den så kunde köra benpress direkt. Finfina repetitioner med bra kontakt. Nice! Men sen var stången ockuperad när jag hade tänkt köra knäböj så jag fick nästla mig in och köra emellan i den stående vadpressen. Hihi, jag körde mer än dubbelt så tungt som killen jag delade maskinen med. =) Tillslut fick jag äntligen fatt i den fria stången igen för att köra mördar-kombon knäböj och upphopp... Knäböjen gick så himla bra. Ass to the grass, djupt och fint, säkra och bra. Nästa gång kansk ejag kan höja vikten? Kanske... körde även upphoppen mycket bättre. Innan har jag fått fuska lite med djupet för att orka, men idag kunde jag böja mig nästan hela vägen ner i dem också och ändå klara mina 15 hopp. Det tar sig. Passet känns betydligt mindre jobbigt än första gången så det känns verkligen som att jag har förbättrat mig! =)

Motion: Styrketräning framsida ben & vader: 10 min cykel, 3 x utfallsgång med hantlar á 20 kg, 3 x frontböj 50 kg, 3 x benpress 180 kg, 3 x stående vadpress 142 kg, 3 x knäböj 60 kg i superset med 3x15 upphopp, 3 x vadpress med böjda ben i benpressen 140 kg

Kommentarer
Postat av: Petra

Bra där! Stå emot :)

2011-08-09 @ 20:54:16
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Västgötskan

Tur att nån av oss hade karaktär idag! :-)

2011-08-09 @ 21:58:05
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com
Postat av: Emma s

Mycket bra!!!! Stor bravad att du inte gav med dig! Johanna / godissuget, 1-0!! :D

2011-08-10 @ 09:46:50
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jupp träning är bästa botmedlet helt klart! :)

2011-08-12 @ 12:49:20
URL: http://emelieullberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0