Ett fint idrottsminne...

Egentligen skulle jag skriva om ett fint idrottsminne... men jag vet faktiskt inte vilket jag ska välja ut... Ska det vara nått inom ridsporten kanske? Ska det då vara nån av alla de extra roliga hästtävlingar jag varit på? Ska det va nån extra prestigefylld tävling som jag vunnit eller placerat mig bra i? Ska det va nån lagtävlan som mitt lag vann? Nån träning som stod ut? Eller nån av alla galna saker? Eller ska det vara nått av det jag håller på med idag? Ska det då vara nått extra bra träningspass? Ska det vara när jag satte ett nytt personbästa som jag slitit med länge? Ska det vara när jag klarade nått jag inte trodde att jag kunde? Eller ska det vara ett sånt där pass då allt stämmer och det helt enkelt känns grymt? Nej, jag kan faktiskt inte singla ut ett minne som lyser starkare än alla andra. Jag har ju så många fina idrottsminnen och det är dem tillsammans som skapar helheten. Jag får helt enkelt vara glad över att jag är så lycklgt lottad att jag har så många minnen och att det både finns och har funnits så mycket glädje i mitt liv. =)


Facebook är bra till mycket. När den här bilden publicerades här om dagen blev
jag påmind om att jag tydligen vunnit Div. 1 ponnyhoppning en gång i tiden.
Det hade jag helt glömt bort!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Hur många år sen är det där? =) Fanny ser liten ut, haha :)

2011-12-28 @ 20:37:29
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Johanna

Ebba: Ja du, länge sen... Typ 99 skulle jag tro, kanske 00... Vet faktiskt inte riktigt. Hon ser verkligen jätteliten ut och jag ser ut som en jätte! =) I Härnösand är vi i alla fall.

2011-12-28 @ 20:51:07
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Ebba

Haha ja, då var det ju ett tag sen ;) Bra jobbat i alla fall!

2011-12-29 @ 11:47:31
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: sara

åh, ser ut som att bilden är tagen i härnösand!:D där bor jag och har två egna underbara ponnysar som jag tävlar upp till nationell

2011-12-29 @ 18:34:57
URL: http://saraalexandra.myshowroom.se
Postat av: Johanna

Sara: Japp, Det är Härnösand. Har tävlat för flera ggr. Både ponnyhoppning, ponnydressyr och storhästdressyr. =) Fin anläggning och bra tävlingar brukar det vara!

2011-12-29 @ 23:54:45
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0