En jobbig dietdag...

Älgstek (tjälaknul), fullkornsbulgur och grönt till middag
Fy, idag har det känts riktigt jobbigt att gå på diet. På förmiddagen kände jag mig rejält trött och ett tag även hungrig och väldigt sugen på en massa olika saker. Det känns jobbigt att det är låååångt tills på lördag när det är dax att äta mer igen. Jag funderar på att lägga till lite kruskakli i min fil på morgonen just för mättnadskänslan. Tål att funderas på...

Annars har jag en vilodag idag. Ingen träning utan istället tvättid. Det blir en hel del tvätt med mycket träning och cardio för två personer. Det har faktiskt varit skönt att va hemma och slappa ikväll. Först kände jag för att gå till gymet ändå, men nu är jag glad att jag är hemma. Enda nackdelen med att inte träna är att jag känner mig hungrigare när jag är inaktiv... Men nu har jag precis ätit min middag så nu känns det bra. =)

Annars så känns det som att dieten går riktigt bra. Jag väger mig ju varje dag så jag har lite koll, men jämför endast fredagarnas resultat. I fredags hade jag ju stått still men jag börjar misstänka att det ar nått knepigt i min kropp då i och med att jag tappat rätt mycket sen dess. Jag brukar ju väga mig och redovisa på bloggen varannan vecka, men jag blir lite sugen på att göra det redan nu på fredag... Vi får se... =) Trots att jag tappat i vikt så känner jag mig sladdrigare i hullet än någonsin. Allt är bara löst och dallrigt. Det känns jättelustigt... men jag hoppas att det är för att det hållet på släppa och försvinna från min kropp... =)

Kommentarer
Postat av: emma s

Ja, ush, blir faktiskt mkt jobbigare med hungern när man inte tränar en dag. Man tycker att det borde vara tvärt om, att kroppen borde fatta att den inte behöver så mkt energi den dagen... x) Blir lite samma när man tränar på morgonen tycker jag, på kvällen har kroppen glömt träningen och man är sugen som attan.



Spännande med viktnedgången, väntar otåligt till imorgon!

2011-02-17 @ 08:42:03
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0