Äntligen ett bra sätt att köra latsdraget på...

Idag trodde jag att det skulle vara packat med folk på gymet eftersom det är måndag, dessutom måndag efter nyår och folk borde börja kämpa på sina nyårslöften. Igår var det riktigt många för att vara en söndag, men idag var det inte ens lika många som en "vanlig" måndag... Jag fick till och med ett skåp trots att jag kom vid en relativt populär tid. Verkligen skönt att det inte var så många där. Hoppas att det håller i sig och att alla periodare i träningen håller sig till andra gym så man slipper köa och sånt.

Träningen gick i alla fall bra. Jag har kommit på en ny bra grej med latsdraget som gör att det tar väldigt bra. Jag kör med ganska låg vikt och sen håller jag stilla ett tag i nedersta läget innan jag fortsätter. Med ganska många reps så blir det finfin kontakt och jag blir färdig med setet precis innan krampen i handen sätter in. Bra med andra ord! =) Det var de två första övningarna som tog allra bäst, rodden och latsdraget alltså. Men jag fick även till skivsångsrodden ganska bra på de sista seten. Har haft väldigt ont i nacken senaste månaden och det känns rätt mycket när jag kör andra roddövningar än den vanliga (har dock fått medicin nu så det ska bli bättring) men idag fick jag till det bra. Ett bra pass blev det. Jag var pigg, kände mig rätt stark och fick bra kontakt.

Resten av kvällen har jag spenderat med att laga matlådor. Imorgon startar min diet och det är invägning på morgonen. Spännande värre! Nu ska jag få massage av världens bästa. =)

Motion: Styrketräning Rygg: 4 x rodd 45 kg, 3 x latsdrag 42 kg, 3 x chins med hjälpvikt i dropset, 4 x skivstångsrodd 40 kg, 3 x latsmaskin 40 kg, 3 x ryggresningar, 3 x ländryggsmaskin 30 kg

Kommentarer
Postat av: Christer

Det har varit riktigt packat på gymmet samtliga dagar efter nyår.

Man märker skillnad med tanke på att man är där 5-6 dagar i veckan.

2011-01-05 @ 11:01:03
URL: http://wellnessfight.wordpress.com/
Postat av: Johanna

Christer: jag var förbered på att det skulle vara massor av folk fårn nyår, men först idag har jag märkt en liten ökning... De andra dagarna har det till och med varit lite tomt... Vi får se ur det fortsötter... Hoppas att de skingras lite på ditt gym eftersom...

2011-01-05 @ 17:20:29
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0