Långpass på gymet...

Det är verkligen snökaos här i Göteborg... både igår och idag. Man får pulsa fram på gatorna och ingenting funkar... Men mest fascinerande tycker jag ändå är att jag inte sett en enda plogbil idag och då har jag ändå varit ute rätt mycket. art håller de hus kan man undra? All snö gjorde att jag körde min cardio inne på gymet idag (även att jag tog spårvagnen ner till och upp från stan tidiare idag, trots att jag fick vänta länge) för det kändes inte alls kul att traska omkring utomhus. Jag gjorde alltså något som jag hatar när andra människor gör, GICK på löpbanden... i hela 45 minuter dessutom... men det var riktigt skönt och i såna här väder kan jag faktiskt förstå att man vill göra det. Det var bra på tvn och jag kunde gå med lutning på bandet för att skona mina benhinnor lite extra. Inte för att jag kände av nått, men det är ju aldrig bra att chockstarta med både springning och promenad... en lätt uppförsbacke på 2,5-4 % lutning gjorde att stötarna inte blev lika hårda och benhinnorna gladare... =)

Innan jag traskade på bandet gjorde jag ju det viktigaste, trääääänade (där emellan hann jag även suga i mig en p-drink och lite bcaa)! Ben, som jag inte kört sen 11 december tydligen. Så kan det gå ibland. Det blev i alla fall ett riktigt bra pass. Det gick grymt bra i benpressen. Jag fick bra kontakt och blev riktigt slut. Kommer garanterat ha träningsvärk efter den imorgon. Annars gick faktiskt de flesta övningar bra förutom utfallen. Där fick jag ingen kontakt alls. Det kändes bara jobbigt och flåsigt... men men, bättre lycka nästa gång antar jag. Jag är nöjd med dagens träning! =)

Motion: Promand 45 min
Styrketräning Ben: 5 x benpress 200-240-240-240-200 kg, 5 x stående vadpress 124-124-124-97-97 kg, 3 x utfall i smith 30 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 4 x benspark 45 kg, 3 x sittande lårcurl 45 kg

Kommentarer
Postat av: Emma s

Du är ursäktad denna gången... Slask gör det liiiite ok att gå inne framför tv:n. Låt d inte bli en vana bara! x)

2011-01-07 @ 10:15:27
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: emliscious

go johanna go =)

din blogg inspirerar mycket!



Hur känner du inför tävlingen? du skriver hur mycket du ska dieta bort och så, men var känner du att dina styrkor ligger och vilka muskelgrupper behöver framförallt utvecklas?! ska bli spännande att se hur du ser ut vid tävling! hoppas du lägger ut massa bilder då =)

2011-01-07 @ 13:14:32
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: emliscious

hej igen =)

läste igenom ditt dietupplägg och fick frågor i huvudet! vad är poängen med så många mål mat? och kolhydrater på samtliga? det må¨ste bli pytte portioner om du ska äta mat så många gånger om dagen?

2011-01-07 @ 13:17:28
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emeliscious: Mina styrkor ligger nog i att jag har tränat rätt länge och har en jämnt utvecklad muskelmassa... att utveckla extra tror jag främst ryggen, då bredden, men även axlar och ben kan vara bra att få lite extra på. Dietupplägget har jag ju fått från Talangjakten och kommer ändras eftersom. Tanken är nog jämn mätthet och blodsockerkurva. Har testat några dagar nu och trivs väldigt bra med det. Egentligen är det bara mpålet riktig mat på eftermiddagen som är annorlunda mot hur jag brukar äta, och mängderna så klart, men det funkar finfint. Visst är det små portioner, men perfekt för att hålla mig mätt hela dagen.

Emma: Ska göra samma idag (A)

2011-01-07 @ 16:31:39
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

:o

2011-01-08 @ 00:30:05
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Emilianlone

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2011-09-01 @ 10:37:40
URL: http://emilianlone.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0