Bra start på träningsveckan...

Ojojoj, vilket bra träningspass det blev idag! GRYM kontakt i axlarna från första övningen. De kändes helt söndermosade i hantelpressen. Ofta nu så kör jag ett upplägg med 3 tunga set och 1-2 lättare set på några av övningarna på varje pass och det känns jättebra! Idag blev det på hantelpressen, sidolyften och axelpressen. Jag kunde nästan inte lyfta armarna på slutet. Sån härlig smärta i axlarna! idag var nog grymmaste axelpasset på länge. Jag kände mig stark och fick grym kontakt. Kan det bli bättre?

Efter axelpasset så blev det 45 min på löpbandet med promenad på 3,5-5 %-lutning. Jag hade tänkt ge mig ut direkt efter jobbet, men det kändes så tråkigt ute så jag väntade... Den här veckan ska jag köra cardio på "dagtid", nästa vecka börjar jag att köra morgonpromenader innan jobbet. Jag började ju jobba vecka 2 efter att ha arit arbetslös länge och det har varit riktigt svårt att vänja sig vid att kliva upp tidigt. Nu känner jag att jag börjar få koll på "jobbtiden" så nästa vecka ska jag vänja mig vid att kliva upp en timme tidigare... Det borde nog gå bra tillslut. Kommer bli skönt att komma upp och röra sig och även att få mer ledig tid på kvällen. Än så länge har jag ju bara 5x45 min/v cardio men längre fram kommer det att bli mer och då blir det ohållbart att köra allt på kvällen. Sen känns det även som att jag motverkar min styrketräning lite med att köra cardio i samband med träningen eller ganska nära inpå innan... Nästa vecka är det dax!

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Axlar & Mage: 5 x hantelpress 16-16-16-14-14 kg, 5 x sidolyft med hantlar 8-8-8-6-6 kg, 3 x stående skivstångspress 22 kg, 4 x axelpress i dropset 35-35-35-30 kg, 3 x liggande baksida 25 kg, 2 x liggande baksideflyes, 5 x situps

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0