Söndagsträning

Idag blev det äntligen comeback på gymet, mitt gym i Göteborg alltså! Härligt härligt! Bra gick det också. Valet stod mellan axlar eller rygg, mina 2 favoritpass, men idag fick det bli axlar. Hantelpressarna tog grymt bra. Var otroligt slut i axlarna efter det. Bästa hantelpressen på länge faktiskt. idag var det hantelpressen och axelpresen som tog bäst. Axelpressen fickjagköra lite senare i "programmet" eftersom den var upptagen hela tiden när jag ville köra den men det blev bra det också. Tar grymt bra när jag kör dropset i den. Eftersom jag körde den senare så var jag lite piggare i musklerna också i och med att de fått vila längre än de vanligtvis får så jag kunde höja vikten med 5 kg och det kändes riktigt bra. Gött mos helt enkelt! =) Den övningen som kändes sämst (men ändå rätt bra) var sidolyften, jag fick helt enkelt inte samma grymma kontakt som när jag kört den på sistonde... men men, det går säkert bättre nästa gång annars får jag väl köra nån annan övning ett tag.

Annars var tanken att vi (jag och pojkvän) skulle ha haft en riktigt motionsdag idag och kört först gym och sen skidåkning, men i och med att vi var bortbjudna på middag och även skulle hinna med en fika och bilbyte innan så blev det knappt om tid... så vi valde att ta en promanad istället men tillslut blev det ingenting alls och det var nog det bästa valet i alla fall!

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 5 x hantelpress 15-15-15-12-12 kg, 5 x sidolyft med hantel 9-9-9-6-6 kg, 3 x framåtlyft med hantel 7-4-6 kg, 3 x liggande baksida i CC 25 kg, 3 x liggande baksideflyes i CC 10 kg, 3 x situps, 5 x axelpress i maskin 30-35-35-30-35 kg i dropset, 3 x benlyft

Kommentarer
Postat av: Emma s

Låter bra-a, full rulle där i Gbg! :)

2011-01-03 @ 21:16:42
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0