Är man trött ska man vila...

... och det är precis vad jag ska göra idag. Vila! Igår kände jag mig helt färdig. Jag låg och halvsov i soffan mellan 20-22 och sen direkt i säng för att sova dryga 8 timmar till... Ändå var jag dödstrött imorse och hela förmiddagen. Nu har jag piggnat till lite, men det är nog ändå bra att vila. Jag försöker ju faktiskt bygga muskler här. Målet är ju inte att trötta ut mig själv så mycket som möjligt. Jag har dessutom tränat fem dagar på rad i och med att det blev träning med teamet på min vilodag i lördags. Den egentliga vilodagen ligger på onsdag, men nu blir det att jag byter plats på dagens axel- och magpass mot onsdagens vila. Perfekt!

Dock känns det lite dumt om jag blivit "sliten" sen helgens träning. Kroppen är ju ändå till för att användas och 1,5 h ska väl inte sitta i i flera dagar? Sånt får mig att känna mig klen. Men men, det kanske bara är jag som ska inse att jag inte är superwoman...

Haha, en annan rolig grej hände faktiskt igår... när jag kom till gymmet var det en nyutbildad PT där som skulle göra kroppssammansättningsmätningar på en Tanita-våg för att ragga klienter. Han fick gärna mäta mig. Det roliga kom när han skulle prata om BMI och verkade tycka att det var oerhört obehagligt att jag låg strax över 25 och därmed skulle räknas som överviktig. Stackarn, mig gjorde det ju inget... mycket roande! =)

Kommentarer
Postat av: emma s

haha, ja, men det är väll inte de 1,5 timmarna ensamma som tar ihjäl dig utan allt tränande tillsammans xD sliter rätt bra när man inte är van vid kondition dessutom..! Vila i frid! XD ;)

2011-07-05 @ 15:00:33
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Annelise

Hoppas du njuter av din vilodag:)

2011-07-05 @ 20:15:35
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2011-07-19 @ 01:33:56
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0