Lite mat, mycket kalorier

I måndags hade nöden ingen lag. John hade agerat riddare i nöden för datatrubbel och jag följde snällt med och umgicks... så till den grad att jag höll på att svälta ihjäl. Ja, vem blir inte hungrig efter att ha kört ett tungt benpass med två nya rekord och endast taget en drink med 40 gr proteinpulver och 40 gr vitargo efter vid 15:30, samt 2 knäckemackor med avokado på vid 16-tiden... och sen behöva hålla sig utan mat ända till halv NIO!!! Jag höll på dog av hunger. Fick lägga mig ner och bara försöka ligga stilla ett tag för att inte ödsla den lilla energi som fanns kvar i min kropp. Fick tag i ett äpple ungefär halvvägs, men som ni vet så tycker jag ju att frukt bara gör att man blir hungrigare så det hjälpte ju inte direkt... Både jag och John höll på dog av hunger när vi äntligen kunde åka hem och hemma väntade inte ens färdig mat... så då var det bara till att stanna till vid första bästa ställe, Burger King.

Väl på Burger King så försökte jag ändå äta hyfsat bra. En burgare utan strips blev det... men hungrig som jag var så ville jag ha 2 köttbitar på min burgare. Resultatet av min beställning blev en "The Angus Bacon & Cheese" med extra kött, och så en bytta ketchup på så klart för att dämpa hamburgersmaken lite (inget fan av burgare). När jag satt där och glufsade kände jag mig ganska nöjd med mig själv... "Det här målet är ju inte så pjåkigt trots allt" kommer jag ihåg att jag tänkte högt, så då kom diskussionen igång om hur mycket det kunde tänkas innehålla... Inte så mycket och rätt bra grejer var min tanke, väldigt mycket och inte så bra var Johns tanke... Det var så klart tvunget att utredas vidare.

Hör och häpna... min lilla burgare, som jag inte ens blev särskilt mätt av, innehöll hela 907 kcal, plus ketchup. Det känns helt galet! Min känsla av duktighet är borta kan jag säga. 907 kcal är kanske inga hisnande mängder ändå, men när man äter det plus sju mål till per en dag kan det väl bli rätt mycket. Burger King ska i alla fall ha beröm för sina utförliga näringsdeklarationer (fanns även uppsatta i butiken). Jag måste erkänna, jag är lite chockad!


Kommentarer
Postat av: emelie

Som du säger- massor av kalorier men ingen föda!

klart man kan äta det, om man är medveten om vad man stoppa i sig! tror de flesta som käkar sånt vet att det är dålig mat men kanske inte hur dåligt det är. och sen är det fantastiskt att man bli hungrig igen efter typ 1 timme!

Min kropp tål inget sånt där alls, den vänder ut och in på sig och kan ägna sig åt det flesra timmar efteråt, kul kul !

2011-07-13 @ 14:45:36
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emelie: jag hade tippat på 5-600 kcal... men där hade jag fel... Och jag kände mig inte ens mätt efter... Galet det där... inte konstigt att folk gör fel med maten... Min kropp tål det mesta, både bra och dåligt...

2011-07-13 @ 14:57:35
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Petra

Ja lite chockad är jag faktiskt, tänkt då vad mkt kcal det blir med strips

2011-07-13 @ 19:16:20
URL: http://www.fitnessmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0