Såååå nära, men ändå så långt borta...

Jag haffade en pojkspoling på gymmet idag som skulle hjälpa mig ifall jag inte lyckades pressa upp min maxning så maxning blev det... tyvärr en misslyckad sådan. Det gick lite bättre än sist, men fick inte upp stången. Får upp den en liten bit och sen står det still, sen vek sig höger arm efter ett litet tag så då fick jag ge upp. Alltid den där högerarmen som ger upp först. Dumma arm! Kändes verkligen som att det skulle gå... Det pojkspolingen gjorde bra var att han fick mig att reppa 5 ggr, visserligen med hjälp på alla, men det var faktiskt jättebra! Sen började den riktiga träningen. Maxningsförsöket var ju faktiskt bara bonusträning! =)

Fortsatte med bänkpress men det fick bli på 50 kg, en vikt jag känner att jag kan pressa upp oavsett och inte behöver passning på. Tre set på det kändes bra. På hantelflyesen höjde jag ett kilo och det kändes tungt men bra, riktigt bra! Hantelpressen är jag ganska ostadig i så får köra den sakta och ordentligt för att inte vingla runt hur mycket som helst, men det känns bra. Tror faktiskt att jag får bäst kontakt då... osis att jag läste nånstans (Body?) att det är mest effektivt för muskelutvecklingen att köra ganska fort både pp och ner... men men... Blev lättare bicepsträning och det kändes faktiskt lite halvtrist... men jag fick rätt bra kontakt ändå så det är kul! Jag är väldigt nöjd med passet. Funderade på om jag skulle köra en extraövning i och med att jag tog bort en bicepsövning men kände mig ganska nöjd och kom inte på nått annat som skulle göra nytta så jag gick hem istället. Bra träning!

Motion: Styrketräning Bröst & Biceps: 4 x bänkpress 70-50-50-50 kg, 3 x hantelflyes 11 kg, 3 x hantelpress 19 kg, 4 x flyes i cc, 3 x hantelcurl 11 kg, 3 x scottcurl 23 kg

Kommentarer
Postat av: Emma s

Bra försök! (y)

2011-07-08 @ 18:51:00
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Caroline

70 kg i bänk är ju inte dåligt alltså! Tar nog inte så lång tid innan du tar det utan problem :)

2011-07-08 @ 20:15:57
URL: http://carolinese.blogg.se/
Postat av: Madde

Hahah jag läste helt fel där du skrev att du höjde med ett kg. Jag läste att du tog ett kg o det va tungt. Hihi herregud tänkte att 1kg mpste ju vara som en fis i rymden för dig! Tok stark som du är men efter ha läst igen o läst noga så fatta jag. Hihi ha en fin kväll!!

2011-07-08 @ 22:00:50
URL: http://madeleneyourstone.shapemeup.se
Postat av: Johanna

Madde: Så tokigt! =) Tack detsamma! =)

2011-07-08 @ 22:12:52
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Petra

Bra pass :) GÖTT



Ha en superlördag :D

2011-07-09 @ 09:08:51
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Annelise

Jättebra jobbat Johanna!!:)

2011-07-09 @ 12:58:53
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0