Träning hela veckan lång...

På lördag eftermiddag åker vi till Turkiet. Jag läääääängtar som bara den. Ska bli så skönt... men man vet ju aldrig hur det blir med träningen där borta. Mest troligt blir det inte så mycket alls utan bara en lång, skön vilovecka... men har vi tur så hittar vi kanske nått gym som vi kör nått pass på, men det blir ju inte alls som om jag hade varit hemma. Därför ska jag ge järnet den här veckan. Det blir träning varje dag. Jag hoppar mina vilodagar och tränar på, vila kommer jag göra tillräckligt nästa vecka. Jag kör på enligt schemat, tar i för allt jag kan (det är ju trots allt näst sista byggarveckan nu) och bara kör på. Kommer bli super. Då hinner jag med hela veckans träning, plus ett bonuspass på lördag förmiddag då det mest troligt blir lite blandad träning eller ben... Ben är ju det som det spritter först i om de får vila för länge... =) Känns som en bra plan! =)


Kommentarer
Postat av: emma s

Gud vad skööönt! Kör nu så att det ryker! xD

2011-07-12 @ 14:48:42
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Annelise

Härligt att se framemot en veckas välförtjänat vila, också då:) Kan ju alltids köra lite impulsiva rörelser emd egna kroppsvikten om du får "lopper i blodet" (dvs. blir rastlös;) så att säga:)



Kör jävlar-amana resten av veckan:):):) Starkare än toget, ju!!! Sjo-hooo!!!

2011-07-12 @ 15:46:32
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: Pernilla

Härligt! Visst blir man extra taggad när man har något att se fram emot. Var i Turkiet ska du? I Alanya brukar jag träna på Ali´s Gym på östra sidan, har hört att Tom´s Gym också ska vara bra. Träna om du känner för det... framförallt njut, vila och ha det bra!

2011-07-13 @ 09:41:21
URL: http://fitnesspuman.blogspot.com
Postat av: Johanna

Pernilla: Jag ska till Antalya. Borde finans gym där också om vi känner för det! :)

2011-07-13 @ 10:03:07
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0