Bra fredagsträning...

Fy vad dagens träningspass började dåligt. Så himla störigt och jag blev på riktigt dåligt humör när jag kände att det inte gick bra. Jag hade ju sett fram emot passet länge (jag gillar ju att träna rygg) och sen går det inte bra... Så ska det ju inte va. Det ska ju gå strålande bra så allt känns grymt och underbart... men men, efter ett tag kändes det bra i alla fall så jag kände mig rätt nöjd när jag gick från gymmet.

Började med chins. Klarade inte många själv alls så det fick bli i hjälpmaskinen. Där gick det äl ganska okej, men jag kände inte av det i musklerna men jag antar att det måste ha tagit nånstans i alla fall. Rodden har jag inte kört på länge för jag tycker inet den har tagit bra på sistonde... men nu var det dax igen fast med en stång. Kändes uselt, eller snarare så kändes det inte alls... inte nånstans. Jag hade noll kontakt och lyckades inte få till nån hur jag än gjorde. Där kom den mesta av irritationen. Sen började det bättra sig med riktigt bra latsdrag, nog de bästa på länge faktiskt. Okej ryggträning blev det bara därför. För triceps var det också lite nya övningar. Kickbacks kör jag aldrig. Tycker egentligen inte att det är någon vidare bra övning, men kanske just därför är den bra för mig... eftersom jag aldrig kör den. Nu är den med i 6 veckor i alla fall. Bra dips, bra fenchpress och bra ryggresningar fick avsluta passet! Bra träning!

Motion: Styrketräning Rygg & triceps: 3 x chins, 3 x rodd med stång 47-50-47 kg, 3 x smala latsdrag 57 kg, 3 x skivstångsrodd 50-50-40 kg, 3 x kickback 8 kg, 3 x dips, 3 x frenchpress 27 kg, 3 x ryggresningar

Kommentarer
Postat av: Petra

Ja dessa pass. Men det lät som ett bra pass ändå trots allt. :)



Ha en bra Lördag!!!



Kram

2011-06-18 @ 08:50:23
URL: http://www.fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Annelise

"Strong`t" av dig att vänta på känslan!! Girl.power!!:)

Ha en riktigt underbar lördag, nu;)

2011-06-18 @ 11:49:48
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0