Förslappad...

Tänk så snabbt man anpassar sig egentligen. När jag tänker efter var det inte alls länge sen mitt cardioförbud började gälla. Tre veckor sen är det. Innan dess så tyckte jag att det var en piece of cake att ta en långpromenad, gärna innan frukost, eller bränna av en timme på motionscykeln. Jag längtade efter att springa ibland även omjag inte gjorde det. Nu har jag suttit på mitt arsle i tre veckor och situationen ser helt plötsligt väldigt annorlunda ut.

Igår skulle jag knata ner till MM Sports och köpa mig en bytta Virargo efetrsom mina andra smarriga kosttillkott jag beställde för ett tag sen inte har kommit än och Vitargon varit slut sen i torsdags (det korrekta i att känna en liten panikkänsla över det går ju att diskutera, men så var fallet). Redan när jag tog de första stegen så kändes det att det togs emot. Varför gå när man kan köra bil? Nu var bilen inte hemma så jag hade bara mina ben att använda. Det kändes oerhört ansträngande att gå den lilla sträckan. Jag kan poängtera att det rörde sig om en sträcka på 700 m MAX från dörr till dörr . Det var inte jobbigt rent fysiskt, men jag verkar ha kommit in i ett slappar-mode i mitt huvud. Slappar-modet verkar bestå av att röra sig så lite som möjligt. Varje liten tillstymmelse till cardio ska undvikas. Galet!

Det har gått väldigt lätt och snabbt att gå från att älska cardio till att numera nästan sky det som pesten. Visst for det en liten tanke att det faktiskt vore skönt med en promenad genom mitt huvud igår, men den sköts lika snabbt bort med att det där inte alls var vad jag ville göra... Får bara hoppas att det går lika snabbt och lätt att komma tillaka till mitt vanliga aktiva jag sen när det behövs, framåt den 25:e juli vore önskvärt! =)

Ja, man kan ju inte säga att jag inte tar mitt cardioförbud på allvar i alla fall!

Kommentarer
Postat av: emma s

Hahahaha :p ja det är inte lätt när lilla slömonstret smyger sig på! Håller dock med om att det går galet fort att drabbas av det. Kommer förmodligen lika lätt i från det, tre veckor sen är du igång igen >) ;P :D

2011-06-28 @ 13:34:59
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma: Haha... det känns dock som att slömonstret slog till för länge sen... typ nån dag efter förbudet... =)

2011-06-28 @ 15:34:55
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Gillar du tävlingar? Kika då in i min blogg där du just nu har chansen att vinna bland annat: en Freebra, smink ifrån märket MAC, Zumba DVD, smycken, skönhetsprodukter, iPhone skal, underkläder, elektronikprylar och en massa annat roligt!



Direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html

2011-09-01 @ 11:48:17
URL: http://flavoured.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0