Team PureFitness kick-off närmar sig...

... med stormsteg. På lördag bär det av. Tyckte att det var evigheter kvar men det gick ju snabbt det här. Det är ju redan dax. Imorn kl 21:20 (tror jag det var) ska Emma hämtas på stationen för hon ska bo här under helgen. Har sett att de flesta andra teammedlemmar har funderat på bikinis och andra saker inför kick-offen rätt länge. Själv har jag inte riktigt hängt med. Det gick ju så snabbt allting! Huvudsaken man har en bra bikini i december tycker jag! Min randiga/blommiga passar nog alldeles utmärkt till nu mjuka och dallriga kroppshydda! =) Ska bli riktigt kul att träffa och se alla... Personer som man följt på deras bloggar i flera år men faktiskt aldrig sett. Ritkigt tufft! Sen är jag även övertygad om att vi kommer lära oss massor från Madde och Minette, våra coacher, under dagen också.

Fick ett mail nu om att vi ska "kräla omkring i gräset, springa som jagade och hoppa som kängurus". Herregud tänkte jag. Det där låter verligen inte som jag! Men det ska ju va första gången för alla och det är säkert roligt och utmanande (särskilt när jag har noll kondis). =)

På lördag blir det en heldagsaktivitet med teamet. Vi börjar ute i Skatås och ska a med oss bikini, våra mest svetttransporterande träningskläder, högsta klackar och våra glittrigaste klänningar. Dessutom ska vi ha laddat energiförråden, skrattreserverna och hela vår frågebank. Kan det bli annat än bra?

Extra bra är att jag strax ska hämta ut ett paket från Sportkost.se där jag beställt lite produkter från teamets sponsor, Olimp. Jag har bara testat Olimps bcaa-tabletter innan (som är super tycker jag) så ska bli kul att använda lite nya grejer. Är övertygad om att allt är grymt bra!!!! Vad jag har köpt för ni se sen! =)



Kommentarer
Postat av: emliscious

Satan vad kul det ska bli!

behöver den här kicken!

2011-06-30 @ 16:15:59
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: emma s

Ooooooooooooooooooooooooooowiiiiiiiiiiiiii!!!! DD pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp pepp



2011-06-30 @ 20:19:52
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Petra

Ska bli riktigt KUL :) Men har tyvärr ingen glittrig klänning ;)



Seee yaaa

2011-06-30 @ 21:01:52
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0