En vandrande köttbulle...

Just nu känner jag mig som en vandrande köttbulle. En köttbulle på ben vore också fel för jag känner mig som en köttbulle på två stubbar ungefär. Mitt ansikte är som en boll och kroppen känns helt uppsvälld och degig, särskilt magen. Ingen trevlig känsla alls, särskilt inte nu när det är sommar och allt. Kläderna passar inte, jag känner mig otymplig, tung och osmidig. Det är i och för sig nte så konstigt så mycket som jag vräkt i mig sen jag avslutade mig diet i påskas. Jag ligger 8-10 kg plus just nu och är lika plufsig som förra sommarn (så som jag aldrig ville bli igen). Just nu så ska jag ju gå på uppbyggnad tills det är dax för diet i augusti... Ingen bättring i sikte med andra ord. Jag får vara som en valross i sommar. Jag har nu ett kostschema som jag följer med bra mat 6 dagar i veckan. Det är inte ofantligt mycket mat där utan ganska lagom portioner. Det kan ju bara bli bättre av det!

Förra veckan köpte jag ett par extra baggy byxor att träna i bara för att det skulle va skönt att ha nått som inte satt åt nu när det mesta känns för litet... Nu känns till och med dem lite små! =S Egentligen vet jag inte vad syftet med det här inlägget var... Men ibland är det skönt att få klaga lite! =)

Kommentarer
Postat av: emma s

Hur ska man då känna igen dig i midsommar? :o Om du ser ut som en köttbulle menar jag?? :o ;P Tror inte det är så farligt, tror dessutom att det är bra för muskeltillväxen, växer så det knakar med all superbraiga energi! :D

2011-06-15 @ 22:14:14
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Emma S: Japp, muskeltillväxten går nog super just nu... Kosten just nu är jättebra dessutom. Det är hur jag klantat till det innan som ställt till det! =)

2011-06-16 @ 08:21:38
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Ems

Hallo snäckan...känns som vi var många som det gick i samma riktning för nu första dieten. Men TÄNK så mycket vi lärt oss inför kommande diet, som börjar snaaaaaart! Wiee!

Samma här...åt dygnet runt efter jag hoppade av min diet och la på mig nästan 10 kg...surt, men försöker se det som en minibulk...hahaha

Nu är det ALL IN som gäller till hösten, eller hur?

Ska bli spännande att följa dig!

Ha det gott, kramis

2011-06-16 @ 15:20:18
URL: http://www.shutthefkupandsquat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0